۷ مهر ۱۴۰۰، ۱۴:۵۳

به همت سازمان بسیج سازندگی استان قم؛

زمین چمن روستای علی آباد انقلاب با هدف رفع محرومیت افتتاح شد

زمین چمن روستای علی آباد انقلاب با هدف رفع محرومیت  افتتاح شد

قم- زمین چمن روستای علی آباد انقلاب قم به همت سازمان بسیج سازندگی استان قم با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۴۸۰ میلیون تومان با هدف آباد سازی و رفع محرومیت از مناطق محروم افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، زمین چمن روستای علی آباد انقلاب از توابع جعفریه پیش از ظهر چهارشنبه، به همت سازمان بسیج سازندگی استان قم در قالب یکی از پروژه‌های استانی سال ۱۴۰۰ احداث شده بود، با حضور استاندار قم، مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قم، مدیرکل ورزش و جوانان و جمعی از مسئولان استان قم به بهره برداری رسید.

محمود داودآبادی در حاشیه برگزاری این مراسم در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه بعد از تعامل و همکاری با سازمان مدیریت و برنامه ریزی و اداره کل ورزش و جوانان استان قم، اجرای زمین چمن در روستای علی آباد انقلاب به تصویب رسید، گفت: این پروژه با هدف آباد سازی و رفع محرومیت از مناطق محروم به ویژه روستاها، با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۴۸۰ میلیون تومان رقم خورد که هشتصد و ۸۰ میلیون تومان اعتبار آن از طریق سازمان برنامه و بودجه و اداره کل ورزش و جوانان و مابقی توسط سازمان بسیج سازندگی استان قم تأمین شد.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قم با اشاره به اینکه اجرای این پروژه از اردیبهشت سال جاری آغاز و در شهریورماه به پایان رسید، افزود: تمام مراحل طراحی و اجرای این زمین چمن بر عهده تیم فنی سازمان بسیج سازندگی استان قم بود و کار به نحو احسن انجام و تحویل اداره کل ورزش و جوانان شد.

وی با تاکید بر اینکه ما هر جا پروژه را برای اجرا در دست می‌گیریم آنرا به عنوان مهمترین و پر اهمیت ترین کار عالم می‌دانیم، ادامه داد: وجه تمایز اجرای این پروژه بهره گیری از دانش و تخصص، تجربه و توان اجرایی در کنار همکاری و همدلی دیگر دستگاه‌ها بوده که به روش مشارکتی صورت گرفته و نتیجه آن شادی، شور و شعفی است که در نوجوانان و جوانان روستا شاهد هستیم که می‌بایست به عنوان یک الگو دست به دست هم دهند تا چنین پروژه‌هایی را در روستاهای محروم استان قم انجام دهند.

داودآبادی در پایان با تاکید بر اینکه ارزش واقعی این پروژه به عدد و ریال آن نیست، گفت: ارزش واقعی پروژه شادی نوجوانان و مردم روستاست و اینکه ما توانستیم در قالب پروژه مشارکتی در کنار دیگر دستگاه‌های اجرایی ایفای نقش کنیم و امیدواریم بتوانیم این مدل را با دیگر دستگاه‌های اجرایی استان نیز تجربه و عملیاتی کنیم.

کد مطلب 5316320

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha