پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ مهر ۱۴۰۰، ۱۲:۴۲

وزیر ورزش و جوانان:

دولت سیزدهم در کنار ورزش قهرمانی به ورزش همگانی نگاه ویژه‌ای دارد

دولت سیزدهم در کنار ورزش قهرمانی به ورزش همگانی نگاه ویژه‌ای دارد

اراک- وزیر ورزش و جوانان گفت: نگاه ویژه به ورزش همگانی در کنار ورزش قهرمانی موضوعی است که تداوم و گسترش آن در دولت سیزدهم مورد تاکید است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید حمید سجادی هزاوه صبح جمعه در همایش پیاده روی خانوادگی در اراک، اظهار کرد: در هفته ورزش و جوانان هفت هزار رویداد ورزشی تدارک شده که بخشی از سوی این وزارتخانه و شماری نیز با همراهی دستگاه‌های اجرایی برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه ۱۱ ماه آینده رقابت‌های ورزشی آسیایی انجام می‌شود؛ این وزارتخانه در کنار مأموریت بسط ورزش‌های همگانی، توسعه و توجه به ورزش قهرمانی و حرفه‌ای را با قوت در دستور کار دارد.

وزیر ورزش و جوانان تصریح کرد: نگاه ویژه به ورزش همگانی در کنار ورزش قهرمانی موضوعی است که تداوم و گسترش آن در دولت سیزدهم مورد تاکید است.

سعی داریم حقوق مادی و معنوی بانوان را برجسته‌تر کنیم

مریم کاظمی، معاون امور بانوان وزارت ورزش و جوانان در این مراسم عنوان کرد: بانوان استان مرکزی در رشته پایه دو میدانی و سایر رشته‌های ملی صاحب رتبه شده‌اند و در دولت سیزدهم سعی داریم حقوق مادی و معنوی بانوان را برجسته‌تر کنیم.

سید علی آقازاده، استاندار مرکزی در ادامه اظهار کرد: شمار سمن‌های این استان در ۲ سال اخیر از ۲۴ به ۹۵ تشکل رسیده است که ظرفیت بالایی در تقویت این بخش وجود دارد.

وی ادامه داد: بر اساس گفته وزیر ورزش و جوانان، استان مرکزی از نظر تأسیس و فعالیت کیفی سمن‌ها رتبه برتر را در کشور دارد.

استاندار مرکزی عنوان کرد: چهار سال اخیر ۱۵ سانتیمتر به سرانه ورزشی استان مرکزی افزوده شده و توسعه ورزش همگانی و افزایش سرانه ورزشی در دستور کار است.

استان مرکزی استعدادهای درخشانی در حوزه ورزشی دارد

علی اکبر کریمی، نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در پایان این مراسم گفت: استان مرکزی استعدادهای درخشانی در حوزه ورزشی دارد و می‌طلبد که با حمایت اصولی این ظرفیت‌ها بیشتر در سطح ملی و بین‌المللی بدرخشند و توسعه ورزش استان بیش از پیش مدنظر باشد.

وی ادامه داد: در این سفر وزیر ورزش و جوانان قول مساعد برای جبران برخی عقب افتادگی‌های حوزه ورزش و جوانان استان مرکزی را داده‌اند و امید می‌رود که با هم‌افزایی توان و تلاش مضاعف ارتقای سطح ورزش در این خطه رقم بخورد.

در این برنامه نشان افتخار اراک از سوی شهرداری و شورای اسلامی اراک به وزیر ورزش و جوانان اهدا شد. همچنین تقدیر از ۲ چهره برتر استان مرکزی در کنکور سراسری از دیگر برنامه‌های این آئین بود.

کد خبر 5333552

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha