پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ آبان ۱۴۰۰، ۱۱:۰۵

امکان عرضه سوخت یارانه‌ای در ۵۱ جایگاه استان یزد فراهم شد

امکان عرضه سوخت یارانه‌ای در ۵۱ جایگاه استان یزد فراهم شد

یزد- مدیر روابط عمومی شرکت پخش فرآورده های نفتی استان یزد گفت: تاکنون امکان عرضه سوخت یارانه ای در ۵۱ جایگاه استان یزد فراهم شده است.

محمدرضا جلالی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به فعالیت ۱۰۹ جایگاه عرضه سوخت در استان یزد اظهار داشت: تا قبل از ظهر امروز (یکشنبه)، برای نیمی از جایگاه های استان امکان عرضه سوخت یارانه ای فراهم شده است.

وی عنوان کرد: در ناحیه مرکزی یزد جایگاه‌های دولت آباد، شاهدیه، روحانیان، دانشگاه، دشتی رحمت آباد، صلاح نسب، دانشجو، رجا، شهید قندی، سرای سلطان، طباطبایی یزد، اطلس خرانق، منتظرالقائم، فاطمیه، شهدای رضوانشهر، عزآباد، کوثر، رسالت و کوهکان در مجموع ۱۹ جایگاه، بنزین ۱۵۰۰ تومانی عرضه می کنند.

جلالی یادآور شد: در مهریز نیز ۱۲ جایگاه و در اردکان هشت جایگاه سوخت یارانه ای به مردم عرضه می کنند.

مدیر روابط عمومی شرکت پخش فرآورده های نفتی استان یزد ادامه داد: در تفت چهار جایگاه، در بافق دو جایگاه و در ابرکوه نیز هفت جایگاه به سامانه سوخت یارانه ای متصل شده اند.

وی با بیان اینکه در تمام جایگاه ها، سوخت آزاد عرضه می شود، افزود: مشکل سایر جایگاه ها نیز به زودی برطرف می شود و به شرایط عادی باز خواهیم گشت.

کد خبر 5340073

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha