پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ آبان ۱۴۰۰، ۹:۵۹

رئیس سازمان صمت البرز خبر داد؛

جایگاه نخست البرز در شاخص‌های تنظیم بازار

جایگاه نخست البرز در شاخص‌های تنظیم بازار

البرز - رئیس سازمان صمت استان البرز گفت: استان هم اکنون رتبه برتر کشوری در شاخص‌های تنظیم بازار را به خود اختصاص داده است.

به گزارش خبرنگار مهر، رامین ربیعی صبح پنجشنبه در نهمین جلسه ستاد تنظیم بازار استان البرز اظهار کرد: شاخص‌های کلان اقتصادی، عملکرد نظارتی و بازرسی و تعداد جلسات و مصوبات از اهم موارد مدنظر وزارت صمت در تعیین جایگاه استان‌ها در تنظیم بازار است که خوشبختانه البرز هم اکنون رتبه برتر کشوری را به خود اختصاص داده است.

وی ادامه داد: تاکنون اطلاعات ۲۶ هزار و ۸۷۴ فعال تجاری استان در سامانه جامع تجارت ثبت شده است که در مقایسه با آمار ۶۶۸ موردی در فروردین ماه ۱۴۰۰، شاهد جهش خوبی در این بخش در البرز هستیم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز تصریح کرد: با توجه به اولویت گذاری دولت و وزارت صمت بر تکمیل ظرفیت‌های شفافیت ساز سامانه جامع تجارت در روند ورودی و خروجی انواع کالا در سطح کشور و در سطح استان‌ها، سازمان صمت البرز بخش بازرسی و نظارت خود را بر این حوزه متمرکز نموده و رشد قابل قبولی نیز در این بخش رقم خورده است.

وی ادامه داد: با تلاش همه عوامل استانی و با محوریت معاونت بازرگانی و توسعه تجارت این سازمان، در شاخص کلی، نسبت ثبت ورودی و خروجی انواع اقلام کالایی به استان از میزان ۲ درصد در فروردین ماه امسال به ۷۴ درصد در شرایط حاضر رسیدیم و برای دستیابی به نقطه ایده‌آل، برنامه ریزی لازم انجام و اقدامات مقتضی همچنان در دستور کار ویژه سازمان صمت البرز است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز اضافه کرد: به عنوان نمونه در کالای شکر شاهد رشد ۶۶ درصدی ثبت اطلاعات در سامانه جامع تجارت، انواع مصالح ساختمانی افزایش ۷۷ درصدی، روغن نباتی ۹۴ درصد، تایر خودرو ۹۹ درصد و لوازم خانگی رشد ۴۸ درصدی، رخ داده است.

ربیعی گفت: در چارچوب قانون انتزاع و تمرکز وظایف و اختیارات مربوط به بخش کشاورزی، کلیه وظایف و امور مربوط به سیاستگذاری، برنامه‌ریزی و نظارت تمامی محصولات مرتبط با حوزه غذایی به وزارت جهاد کشاورزی تفویض شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز تاکید کرد: با توجه به تجربه مناسب بخش‌های مختلف بازرگانی و نظارتی سازمان صمت، آمادگی کامل داریم تا زمان ایجاد و تکمیل زیر ساخت‌های لازم در اداره کل جهاد کشاورزی استان، همکاری‌های مربوطه را با این عزیزان داشته باشیم و بر اساس وظایف محوله به روند امور کمک کنیم.

کد خبر 5354764

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha