پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ آذر ۱۴۰۰، ۱۸:۰۳

معاون اقتصادی استانداری خوزستان خبر داد؛

طرح جامع نخیلات خوزستان تهیه شد

طرح جامع نخیلات خوزستان تهیه شد

اهواز- معاون امور اقتصادی استانداری خوزستان با اشاره به تهیه طرح جامع نخیلات در این استان گفت: با رونق تولید خرما در استان باید از این ظرفیت برای اشتغال پایدار در روستاها استفاده کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا فتوحی ظهر امروز سه شنبه در حاشیه جلسه نشست بررسی و هماهنگی برای پرداخت و جذب تسهیلات موضوع بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از اولویت‌های دولت مباحث اقتصادی و اشتغال است که این دو مورد با همراهی برخی منابعی که دولت در اختیار استان قرار می‌دهد باید برای بخش‌های مختلف به‌کارگیری شود.

وی افزود: یکی از این منابع تبصره ۱۸ است که کارگروه آن با حضور بانک‌های عامل، دستگاه‌های اجرایی و نظارتی تشکیل جلسه داد؛ تلاش می‌شود تا بتوان از این منابع در اختیار (حدود یک هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان که ۴۶۰ میلیارد تومان آن تخصیص یافته) در راستای اشتغالزایی استان استفاده کنیم.

فتوحی تصریح کرد: حدود یک هزار میلیارد تومان طرح در بخش‌های مختلف از جمله نفت، گاز، جهاد کشاورزی، صنعت و تجارت، علم و فناوری به بانک ارائه شده که اشتغالزایی آنها حدود هشت هزار و ۵۰۰ نفر است.

معاون امور اقتصادی استانداری خوزستان با اشاره به وجود حدود ۸۰ درصد منابع نفت و گاز در خوزستان یادآور شد: خوزستان پهناورترین استان از نظر منابع، امکانات و سوق الجیشی بودن از نظر مرزهای آبی و زمینی است؛ خوزستان تکیه‌گاه ایران است و باید تلاش کنیم بهره‌وری مطلوب از این منابع به وجود بیاید.

وی بیان کرد: در زمینه شیلات آمار موجود حدود ۱۴۰ هزار تُن تولید ماهیان گرمابی و سردآبی است در حالی که ظرفیت خوزستان در زمینه تولید ماهی و میگو تا بیش از ۵۰۰ هزار تُن می‌رسد.

فتوحی با اشاره به اینکه در زمینه نخیلات خوزستان همیشه مقام اول یا دوم تولید خرما را در کشور دارد، تأکید کرد: با رونق تولید خرما در استان باید از این ظرفیت برای اشتغال پایدار در روستاها استفاده کنیم؛ طرح جامع نخیلات خوزستان تهیه و امیدوارم بعد از تصویب در دولت شاهید اثرگذاری خوب آن در استان باشیم.

معاون اقتصادی استانداری خوزستان با اشاره به اینکه با همراهی همه دستگاه‌های اجرایی تخصصی، نظارتی و همچنین مشارکت مردم و بانک‌های عامل این پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ اجرایی می‌شود، گفت: حتماً منابع شرکت‌هایی که در استان خوزستان هستند باید به استان برگردد تا برای توسعه و شکوفایی استان از آن استفاده کنیم.

فتوحی با اشاره به اینکه بستر سرمایه‌گذاری در همه بخش‌های مختلف در خوزستان فراهم شده اظهار کرد: بانک‌ها باید به سمت طرح‌هایی حرکت کنند که از نظر بازدهی بتوانند نسبت به بازپرداخت تسهیلات اقدام کنند؛ طرح‌های نفت و گاز، کشاورزی، آبزی پروری، دامپروری و بازرگانی (با توجه به مرزها) و همچنین طرح‌های حمل و نقل در خوزستان جواب می‌دهد.

کد خبر 5375590

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha