پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۹ آذر ۱۴۰۰، ۱۵:۵۸

نماینده ولی فقیه در مازندران مطرح کرد

ضرورت ترویچ و نشر ارزش های دینی و قرآنی بین دانش آموزان

 ضرورت ترویچ و نشر ارزش های دینی و قرآنی بین دانش آموزان

ساری- نماینده ولی فقیه در مازندران با تاکید بر ترویج و نشر ارزش های دینی و قرآنی در جامعه و بین دانش آموزان گفت: لازم است همه دانش آموزان حداقل یک جزء قرآن را حفظ شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی بعدازظهر دوشنبه در نشست فعالان قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش با بیان اینکه شیعیان در میان اقوام و مذهب از سیره و سخنان معصومان بهره می‌برند، گفت: برخلاف شیعه، کتاب‌های آسمانی دیگر ادیان تحریف شده است.

وی با اظهار اینکه مسلمانان به قران کریم تمسک می‌جویند، گفت: شیعه براساس حدیث ثقلین و سخنان معصومان معتقد به صمت و طهارت اهل بیت است و سرمایه‌ای به نام ۱۴ معصوم داریم و ۲۵۰ سال عمر تاریخی ائمه معصوم برای ما بسیار ارزشمند است.

وی ادامه داد: باید سرمایه‌های دینی را گرامی داریم و جایگاه حقوقی و تشکیلات برای حفظ قرآن راه اندازی کنیم.

آیت الله لائینی با بیان اینکه حفظ قرآن بسیار ارزشمند است، گفت: در کشورهای دیگر برای حافظ قرآن پست و تشکیلات حقوقی ایجاد کردند و ما نیز باید در این راه گام برداریم.

امام جمعه ساری بر ضرورت حفظ حداقل یک جز قرآن توسط دانش آموزان تاکید کرد و گفت: شنیدن کلام نورانی وحی دارای تأثیرات زیادی خواهد بود و باید قدر قرآن و کلام ائمه را بدانیم.

کد خبر 5380173

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha