۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۵۱

امام جمعه شاهرود:

نظام بانکی نیازمند اصلاح اساسی/ زیرساخت اقتصادی کشور بهبود یابد

نظام بانکی نیازمند اصلاح اساسی/  زیرساخت اقتصادی کشور بهبود یابد

شاهرود- امام جمعه شاهرود با بیان اینکه دولت سیزدهم باید برخی زیرساخت‌های اقتصادی کشور را بهبود ببخشد، گفت: امروز نظام بانکی مان نیازمند اصلاح اساسی است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عباس امینی در خطبه هاز نمازجمعه این هفته شاهرود به میزبانی مدرسه قلعه با بیان اینکه دولت باید در بخش‌های مختلف اقتصادی شرایط را بهبود ببخشد، ابراز کرد: یکی از بخش‌هایی که باید دست به اصلاح اساسی در آن زد، نظام بانکداری کشور است.

وی خواستار توجه کارشناسان و دولتمردان به اصلاح شرایط نظام بانکداری کشور شد و افزود: نظام بودجه‌ریزی و همچنین نگاه به درون و ظرفیت‌های مهم کشورمان از جمله دیگر مسائلی است که دولت سیزدهم باید به آن تاکید و توجه ویژه داشته باشد.

امام جمعه شاهرود با بیان اینکه نظام پرداخت ارز ترجیحی و پرداخت یارانه دیگر بخش‌هایی است که در اقتصادمان نیازمند اصلاح است، تاکید کرد: باید یارانه به دست نیازمندان واقعی برسد.

امینی در دیگر بخش سخنان خود به سالروز شهادت شهید سلیمانی هم اشاره کرد و گفت: به تعبیر رهبر معظم انقلاب سردار دل‌ها به شدت انقلابی بود و این نشان می‌دهد که انقلابی بودن از ویژگی‌های مهم شهید سلیمانی است.

وی با بیان اینکه امروز باید مکتب شهید سلیمانی به مثابه سیره و روش و منش ایشان ترویج یابد، گفت: ایشان بهترین الگوها برای نسل جوان انقلابی کشور مان محسوب می‌شوند زیرا ولایتمداری و عشق به ملت و امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی را در دل داشتند.

امام جمعه شاهرود با بیان اینکه شهید سلیمانی عمر خود را در راه انقلاب گذاشت، گفت: بعضی افراد ادای انقلابی بودن را درمی آورند اما حاضر نیستند برای انقلاب هزینه بدهند در حالی که شهید سلیمانی تمام عمر خود را وقف این کار کرد.

کد خبر 5388619

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha