به گزارش خبرگزاری مهر، این محققان با جمع آوری اطلاعات بیماران قلبی 94 بیمارستان در اروپا، آمریکای شمالی و جنوبی، استرالیا و نیوزلند مدلی را توسعه دادند که به کمک آن می توان مانع خطر مرگ در بیماران دارای سندروم انسداد شریان اکلیلی قلب شد.
در این تحقیق اطلاعات پزشکی 43 هزارو 810 بیماری که از آوریل 1999 تا سپتامبر 2005 این سندروم را توسعه داده بودند با درنظر گرفتن خطر مرگ پس از گذشت شش ماه از ترخیص بیمار از بیمارستان مورد بررسی قرار گرفت.
براساس پایگاه خبری سایبرمد، دراین بررسی فاکتورهایی چون سن، توسعه ناکافی شریان ها، فشار خون انقباظی، کلاس کلیپ، نشانگر شریانی و انسداد شریان درنظر گرفته شد.
این مدل برپایه پروژه جهانی GUSTO IIb در قالب یک پایگاه اطلاعاتی به منظور استفاده از استراتژی های باز برای پیشگیری از سندروم انسداد شریان اکلیلی قلب ارائه شد.


نظر شما