پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ بهمن ۱۴۰۰، ۸:۰۴

فیلم داستانی-جنایی «کثیف» در شیراز کلید خورد

فیلم داستانی-جنایی «کثیف» در شیراز کلید خورد

شیراز- فیلمبرداری فیلم داستانی-جنایی «کثیف» به نویسندگی و کارگردانی پوریا رجبی، در شیراز آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، فیلمبرداری فیلم داستانی-جنایی «کثیف» به نویسندگی و کارگردانی پوریا رجبی، در شیراز آغاز شده است و عوامل آن امیدوار هستند که سال آینده این فیلم آماده اکران شود.

پوریا رجبی، نویسنده و کارگردان فیلم کثیف به خبرنگاران گفت: این اثر یک فیلم داستانی جنایی به شمار می‌رود که پس از طی مراحل پیش‌تولید، در شیراز جلوی دوربین رفت و در حال حاضر فیلمبرداری آن در حال انجام است.

رجبی که اعتقاد دارد فیلم کثیف به لحاظ روانشناختی کاری نو در سینمای ایران محسوب می‌شود، گفت: کُل عوامل ساخت این فیلم از هنرمندان بومی هستند.

او افزود: کار نگارش فیلمنامه کثیف سه سال زمان برد و خوشبختانه پس از طی مراحل اخذ مجوز، فیلمبرداری آغاز شده و تا پایان سال این مرحله به پایان خواهد رسید.

رجبی گفت: بخش عمده روند تولید این فیلم در یک لوکیشن داخلی انجام خواهد شد و امیدواریم که کار برای پایان تابستان سال ۱۴۰۱، آماده اکران شود.

این نویسنده و کارگران افزود: این فیلم برای نمایش در جشنواره‌های خارجی و داخلی و همچنین اکران سینمایی آماده خواهد شد.

مدیر تولید فیلم سینمایی کثیف نیز گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا و همچنین اعمال محدودیت های مربوطه از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد، فیلمبرداری با تاخیر آغاز شد ولی خوشبختانه با حضور و همکاری همه عوامل در حال حاضر مرحله فیلمبرداری در هتلی در شیراز آغاز شده است.

فیلم داستانی-جنایی «کثیف» در شیراز کلید خورد

هاشم سلطانیان ابراز امیدواری کرد که تا پایان امسال کار ضبط به پایان رسیده و سایر مراحل نیز طبق برنامه زمانبندی دنبال و انجام شود.

سلطانیان همچنین از حضور یک بازیگر مطرح شیرازی برای ایفای نقش در فیلم «کثیف» خبر داد و گفت: پوریا رجبی، بهمن سلیمانی، مریم شکری، شهرزاد بداغی، محمد تیموری، فرهاد ارشاد، شیوا بافهم، شاهین شاهین صفت، علیرضا افشاریان‌فرد، جمشید یزدان پناه، کیامهر سلطانیان و شادلین سلطانیان، بازیگران این فیلم هستند.

او یادآور شد که پوریا رجبی علاوه بر نویسندگی و کارگردانی، تهیه کنندگی را هم عهده دارد و همچنین ایرج رجبی سرمایه‌گذار این فیلم و جمشید یزدان پناه، مارال ستوده و رویا گورکانی دستیاران کارگردان هستند و مسعود احمدی به عنوان مدیر فیلمبرداری و امید مروج حسینی، محمد کشاورزی، امین دولت خواه، مجید یزدان شناس و شیوا بافهم به عنوان دستیاران فیلمبردار، حمید حامی به عنوان مدیر صدابرداری و حمیدرضا نیکخواه به عنوان دستیار صدابردار حضور دارند.

مدیر تولید فیلم کثیف گفت: آرش رجبی به عنوان دستیار مدیر تولید و مدیر مالی، فاطمه درفشانی به عنوان روابط عمومی، مارال ستوده به عنوان عکاس تیم تولید را همراهی می‌کنند و آذر زهره و غلامرضا خوشرنگ به عنوان تدارکات، علیرضا افشاریان فرد مدیر صحنه،فرناز فتحی زاده طراح گریم،هدیه زارع اجرای گریم،بهمن سلیمانی مشاور پروژه، علی اسدپور مشاور حقوقی،جمشید یزدان پناه تدوین و جلوه‌های ویژه و آرمیدخت نعمتی به عنوان منشی صحنه از دیگر عوامل این فیلم هستند.

کد خبر 5420584

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha