پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۲۷

نماینده ولی فقیه در مازندران:

مشکلات جامعه ایثارگری گره گشایی شود

مشکلات جامعه ایثارگری گره گشایی شود

ساری- نماینده ولی فقیه در مازندران بر لزوم گره گشایی از مشکلات جامعه ایثارگری و خانواده هایشان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی شامگاه چهارشنبه در دیدار با رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار داشت: مازندران در دوران دفاع مقدس و انقلاب اسلامی و دفاع از حرم درخشان عمل کرد و مردم جانانه از ارزش‌های انقلاب اسلامی دفاع کرده اند.

وی با اظهار اینکه مردم استان در دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی ایستاده اند، گفت: بنیاد شهید افضل همه نهادهاست زیرا جامعه هدف آن افضل انسان‌ها هستند و بالاترین فداکاری را انجام دادند.

وی با تاکید براینکه روی ارزشمندی جامعه ایثارگری باید بیشتر کار و نسل‌های نو و جدید با این ارزش‌ها آشنا شوند، گفت: شهیدان و خانواده‌های آنان باید مقرب ترین انسان‌ها و خانواده‌ها در جامعه باشند و فرهنگ ایثار و شهادت نسل به نسل ترویج یابد.

امام جمعه ساری تصریح کرد: وظیفه ما است مشکلات بازماندگان حماسه‌ها و فداکاری‌ها را گره گشایی کنیم در عین اینکه خانواده‌های آنان صبور و فهمیده هستند ولی نباید مشکلات زندگی را دست بگیریم.

نماینده ولی فقیه در مازندران با عنوان اینکه باید برای رفع مشکلات اشتغال فرزندان ایثارگران، درصد ایثارگری و درجه بندی آن تلاش شود، گفت: همچنین بسیاری از خانواده‌های ایثارگران در تأمین دارو و ادامه معالجه با مشکل روبرو هستند.

وی داشتن روحیه اجتماعی مدیران بنیاد شهید را الزامی دانست و گفت: کم حوصلگی و بی مهری در این نهاد درست نیست و پیوست اجتماعی در این نهاد جدی گرفته شود و مدیران بنیاد شهید باید صبور و خوش اخلاق باشند.

کد خبر 5432148

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha