به گزارش خبرگزاری مهر، فاطمه ترکمان اسدی اظهار کرد: سه میلیون و ۱۴۳ هزار و ۹۶۸ دُز واکسن کرونا (نوبت اول، دوم و یادآور) برای جامعه هدف در این استان تا روز گذشته تزریق شده است.
وی خاطرنشان کرد: از مجموع واکسنهای تزریق شده در استان، یک میلیون و ۳۷۶ هزار و ۸۰۸ نفر دُز اول و یک میلیون و ۲۰۹ هزار و ۸۲۳ نفر دُز دوم و ۵۵۷ هزار و ۳۳۷ نفر نیز دُز سوم (یادآور) را دریافت کرده اند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اظهار کرد: بررسیهای صورت گرفته موید این است که ۷۷ درصد جمعیت هدف دُز اول؛ ۶۷.۶ درصد دُز دوم و ۳۱.۲ درصد دُز سوم واکسن کرونا را تا روز گذشته تزریق کرده اند.
اسدی خاطرنشان کرد: وضعیت شهرستانهای استان همدان در تزریق سه دُز واکسن کرونا به ترتیب اسدآباد ۱۸۷ هزار و ۱۵۳ دُز، همدان یک میلیون و ۲۶۹ هزار دُز، نهاوند ۳۰۴ هزار و ۴۹ دُز، ملایر ۴۹۵ هزار و ۷۰۰ دُز و کبودرآهنگ ۲۱۶ هزار و ۹۸۱ دُز است.
وی اضافه کرد: همچنین ۶۸ هزار و ۴۱ دُز واکسن در فامنین، ۷۲ هزار و ۸۶۰ دُز در شهرستان درگزین، ۱۳۲ هزار و ۷۲۱ دُز رزن، ۱۸۶ هزار و ۲۲۵ دُز در تویسرکان و ۲۱۱ هزار و ۲۰۸ دُز در شهرستان بهار تزریق شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه آمار تزریق روزانه واکسن کرونا در استان همدان به زیر یک هزار نفر رسیده است، افزود: این تعداد شامل ۱۳۱ نفر دُز واکسن مرحله نخست، ۳۲۲ نفر دُز نوبت دوم و ۴۶۰ نفر نیز تزریق نوبت سوم (یادآور) میشود.
نظر شما