پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۵ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۴۴

امام جمعه سنندج:

ایران اسلامی به مرکز صلح و دوستی برای جهان اسلام تبدیل شده است

ایران اسلامی به مرکز صلح و دوستی برای جهان اسلام تبدیل شده است

سنندج- امام جمعه سنندج گفت: ایران اسلامی به مرکز صلح و دوستی برای جهان اسلام تبدیل شده است و باید همه ما با پیروی از منویات رهبری برای بالفعل کردن ظرفیت های انسانی و خدادادی تلاش کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، ماموستا فایق رستمی روز دوشنبه در دیدار با فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سنندج و هیأت همراه اظهار کرد: سپاه خیلی جدی کار کرده است و تعامل خوبی با روحانیون دارد.

وی افزود: امروز پادگان‌های سپاه به یک دانشگاه تعلیم و تربیت تبدیل شده است و صدها قاری قرآن در بین نیروهای سپاه وجود دارد.

رهبر معظم انقلاب با درایت خویش کشورمان را مدیریت کرده است و دست دشمنان را کوتاه کرده است.

وی از تلاش‌های فرمانده سپاه سنندج و مجموعه نیروهای این مجموعه انقلابی در خدمت رسانی به مردم این شهرستان تقدیر کرد.

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: امیدواریم که قرن جدید، قرن صلح و دوستی و محبت برای همه انسان‌ها به ویژه مسلمین باشد.

ماموستا رستمی اظهار داشت: مسلمانان باید با دشمن شناسی به مقابله با توطئه‌های دشمنان بپردازند.

وی افزود: ایران اسلامی به مرکز صلح و دوستی برای جهان اسلام تبدیل شده است و اقتدار و عزت ملت ایران مایه افتخار برای همه مسلمانان است.

امام جمعه سنندج در ادامه سخنان خود اظهار کرد: رمضان ماه خودسازی و کمک به هم نوعان است و باید در این ماه مبارک به یاری نیازمندان بپردازیم.

ماموستا رستمی افزود: سپاه همیشه در مسائل مختلف پیش قدم بوده و در دوران کرونا شاهد خدمات گسترده این نهاد انقلابی بودیم.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود تصریح کرد: به آن اندازه که امنیت کشور مهم است باید به امنیت معیشتی و غذایی مردم هم توجه کنیم.

امام جمعه سنندج افزود: اگر منویات رهبری محقق شود هیچ مشکلی در حوزه اشتغال زایی نخواهیم داشت لذا حمایت از تولید را باید در اولویت قرار دهیم و از همه ظرفیت‌های نخبگان بهره ببریم.

وی خاطرنشان کرد: ظرفیت‌ها را باید در استان بشناسیم چرا که از لحاظ منابع خدادادی، موقعیت جغرافیایی و نیروی انسانی یک استان غنی هستیم.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سنندج نیز در این دیدار اظهار کرد: امیدواریم امسال سال گشایش در همه زمینه‌ها از جمله در حوزه اقتصادی و معیشتی باشد.

سرهنگ حسن عسکری از خدمات و تلاش‌های ماموستا رستمی در عرصه جهاد تبیین تقدیر کرد و گفت: حضرتعالی در طول سال ۱۴۰۰ یکی از پشتیبان‌های معنوی سپاه سنندج بودید و لذا بر خود واجب دانستیم که قدردان زحمات شما باشیم.

وی افزود: روح حاکم بر خطبه‌های حضرتعالی دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی و منادی وحدت در بین صفوف مسلمین بوده است و با مواضع انقلابی تأییدکننده مواضع نظام بودید و امیدواریم در سال ۱۴۰۱ نیز از رهنمودهای شما بهره مند شویم.

کد خبر 5459014

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha