پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۴:۲۴

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی:

۷۵ طرح ورزشی حوزه آموزش و پرورش در آذربایجان غربی احداث می شود

۷۵ طرح ورزشی حوزه آموزش و پرورش در آذربایجان غربی احداث می شود

ارومیه – مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی از احداث ۷۵ طرح ورزشی با هدف توسعه فضاهای آموزشی و ورزشی در استان طی سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، جواد جنگی ظهر سه شنبه در آئین کلنگ زنی مدرسه شهید اکبر همتی خوی اظهار کرد: امسال برای توسعه فضاهای ورزشی و آموزشی در قالب طرح ویژه‌ای ۷ سالن ورزشی، ۳۸ چمن ورزشی، ۱۵ کلاس پویا و ۱۵ کلاس تربیت بدنی در مدارس استان احداث می‌شود.

مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی گفت: توجه به ورزش و نشاط دانش آموزی با احداث ۳۷ چمن مصنوعی و سالن ورزشی چند منظوره در مدارس و مراکز آموزشی استان پیگیری می‌شود.

جنگی با بیان اینکه اعتبارات مطلوبی در زمینه احداث چمن مصنوعی و سالن‌های ورزشی در استان به میزان ۱۵۰ میلیارد ریال تخصیص و به حساب مناطق واریز شده است، ادامه داد: ۵۰ میلیارد ریال هم برای تعویض کف پوش سالن‌های ورزشی مناطق استان تخصیص یافته است گفت: این مبلغ نیز به زودی در اختیار مناطق قرار داده می‌شود.

وی گفت: میزان تراکم دانش آموزی در کلاس‌های استان ۳۰ نفر است که پیگیر افزایش سرانه فضای آموزشی هستیم تا از این طریق عدالت آموزشی و یادگیری بهینه و ارتقای کیفیت آموزش و یادگیری محقق شود.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی با بیان اینکه این استان نیازمند بیش از پنج هزار کلاس درس است ادامه داد: خیرین بازوان حمایتی آموزش و پرورش هستند و نیازمند یاری مستمر این قشر هستیم.

کد خبر 5470893

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha