۵ تیر ۱۴۰۱، ۹:۲۵

مدیر کل ورزش و جوانان کردستان خبر داد؛

درخشش شطرنج باز کردستانی در رقابت های قهرمانی کشور

درخشش شطرنج باز کردستانی در رقابت های قهرمانی کشور

سنندج- مدیر کل ورزش و جوانان کردستان گفت: «آیهان رهبر» شطرنج باز شایسته کردستانی در پایان مسابقات قهرمانی رده های سنی کشور موفق به کسب ۲ نشان طلا و نقره شد.

حامد جولایی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در نتایج بخش «بلیتس» رده سنی زیر ۱۰ سال آزاد کشور «آیهان رهبر» شطرنج باز کردستانی با غلبه بر تمامی حریفان خود و با کسب ۸ امتیاز عنوان نخست و نشان طلا را به دست آورد.

وی افزود: در نتایج بخش رپید (سریع) همین رده سنی نیز «آیهان رهبر» نماینده کردستان با ایستادن بر سکوی دوم عنوان نایب قهرمانی را کسب کرد و صاحب گردن آویز نقره شد.

وی اظهار داشت: این رقابت‌ها با حضور بیش از ۹۰۰ شطرنج باز از نقاط مختلف کشور در رده‌های مختلف سنی برگزار شد و درخشش این شطرنج باز کردستانی در این رده سنی نویدبخش آینده‌ای روشن برای شطرنج کردستان است.

کد خبر 5523576

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha