پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ مرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۴۷

مدیر جهاد کشاورزی خرم‌آباد مطرح کرد؛

برخورد قاطع با متجاوزان به اراضی کشاورزی و زمین‌خواری در خرم‌آباد

برخورد قاطع با متجاوزان به اراضی کشاورزی و زمین‌خواری در خرم‌آباد

خرم‌آباد- مدیر جهاد کشاورزی خرم‌آباد از تشدید برخورد قاطع با متجاوزان به اراضی کشاورزی و زمین‌خواری در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر کیانی امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: همه ساله در فصل تابستان پدیده شوم زمین‌خواری توسط افراد فرصت‌طلب و سودجو نیز افزایش می‌یابد که در این راستا یگان حفاظت امور اراضی شهرستان خرم‌آباد با پایش مستمر، کنترل، نظارت، و ایجاد هم‌افزایی بین مراکز حوزه عمل آمادگی خود را به بالاترین سطح افزایش داده است تا به پشتوانه قانون و احکام قضائی با متخلفان به صورت قاطع برخورد کند.

وی تصریح کرد: اراضی ملی از منابع اصلی برای توسعه و آبادانی کشور است لذا برخورد قاطع با متجاوزان به این اراضی علاوه بر مقابله انتظامی و مراجع قضائی نیازمند عزم همگانی از طریق آگاهی‌بخشی به کشاورزان عزیز است.

مدیر جهاد کشاورزی خرم‌آباد عنوان کرد: کشاورزان عزیز در صورت مشاهده هر گونه تغییر کاربری و ساخت‌وساز غیرمجاز از طریق سامانه ارتباط مردمی ۱۳۱ سازمان امور اراضی کشور در ارتباط باشند.

کد خبر 5568723

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha