پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۰ مرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۲۲

فرماندار رزن اعلام کرد؛

ارزیابی عملکرد دستگاههای اجرایی در اجرای قانون جمعیت در دستور کار

ارزیابی عملکرد دستگاههای اجرایی در اجرای قانون جمعیت در دستور کار

همدان- فرماندار رزن گفت: عملکرد دستگاه های مختلف این شهرستان در اجرای قانون حمایت از خانواده و جمعیت مورد ارزیابی و نظارت قرار میگیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر غفاری آثار یکشنبه در جلسه ستاد جمعیت و حمایت از خانواده که با حضور مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری همدان در فرمانداری رزن برگزار شد، با اشاره به اینکه زیرساخت و سرمایه گذاری اصلی کشور، حوزه خانواده است؛ گفت: در حوزه خانواده و جمعیت باید به دنبال کارهای پژوهشی و نتیجه بخش باشیم.

وی با بیان اینکه در این راستا مجموعه پژوهشی باید وارد کار شود، عنوان کرد: ۱۰ روحانی مرتبط با حوزه خانواده را پای کار آوردیم تا طی ۱۰ روز در صد نقطه شهرستان مباحث ازدواج آسان، طلاق، جمعیت، اعتیاد و خودکشی را مورد بررسی قرار دهند.

فرماندار رزن با بیان اینکه در این راستا ۲۷ زوج طلاق گرفته را نیز به زندگی بازگرداندند، خاطرنشان کرد: مقایسه آمارهای ازدواج، طلاق، وفات و ولادت طی سال جاری با سال گذشته نیازمند آمارهای متقن و قابل اتکا است.

غفاری فرمانداری آثار با بیان اینکه نیاز است که این آمارها از سوی مسئول امور بانوان فرمانداری این شهرستان مورد بررسی قرار گیرد، گفت: در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت باید دستگاه‌های مختلف پای کار باشند و بر عملکرد آنها ارزیابی و نظارت باشد تا موانع از سر این مسیر برداشته شود.

کد خبر 5569022

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha