به گزارش خبرنگار مهر، یونس بهاروند امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: بیست و چهارمین جشنواره خیرین مدرسه ساز با رویکرد اتمام پروژههای نیمه تمام دولتی توسط خیرین ارجمند مدرسه، در دهم آذر ماه سال جاری در دانشگاه پردیس تربیت معلم علامه طباطبایی خرم آباد برگزار خواهد شد.
احداث ۳۰ درصد از مدارس توسط خیرین
وی، تصریح کرد: تا کنون بیست و سه جشنواره برای تکریم و ترغیب خیرین مدرسه ساز برگزار شده که از این تعداد حدود ۲۰ جشنواره در لرستان و سه جشنواره در تهران برگزار شده و اگر این عزیزان ما را در ساخت و توسعه فضاهای آموزشی یاری نمیکردند، مطمئناً تعداد زیادی از این پروژهها به سرانجام نمیرسید.
مدیرکل نوسازی مدارس لرستان در ادامه افزود: جامعه خیرین مدرسه ساز کشور و به مثابه آن مجمع خیرین مدرسه ساز استان لرستان در سال ۷۸ تشکیل شدند که از آن تاریخ تا کنون، حدود ۲۰ جشنواره، اداره کل نوسازی مدارس برگزار کرده است که ما حصل آن مشارکت خیرین در احداث ۳۰ درصد مدارس استان بوده است.
بهاروند، تصریح کرد: زیربنای توسعه هر جامعه بحث آموزش است و تا آموزش نباشد یک جامعه به هیچیک از اهداف خود نخواهد رسید.
وی، عنوان کرد: کسی که علم داشته باشد جایگاه بالاتری در هر جایی دارد و علم در هر جایی باشد محترم شمرده میشود و سخت افزار علم و دانش، فضای آموزشی است که اداره کل نوسازی مدارس این فضاها را فراهم میکند.
وجود ۱۶۸ مدرسه کانکسی در لرستان
مدیرکل نوسازی مدارس لرستان، یادآور شد: هزار و ۱۵ خیر مدرسه ساز در لرستان یاریگر ما در ساخت مدارس هستند که از این تعداد ۸۲۶ نفر مرد و ۱۶۵ نفر بانو هستند و ۲۴ نفر خیر حقوقی از جمله مؤسسات و شرکتها هستند.
بهاروند، عنوان کرد: بنیاد برکت یکی از نهادهای حقوقی مدرسه ساز است که ۱۱۱ کلاس درس احداث و در حال احداث دارد.
وی با اشاره به طرح شهید «پناهی»، افزود: در این طرح که مزین به نام شهید دانش آموز شده است، در تمام روستاهایی که بالای ۱۰ نفر دانش آموز دارند و در مدارس کانکسی تحصیل میکنند، مدرسه استاندارد ساخته خواهد شد و هم اکنون نیز ساخت ۲۰ مدرسه از این نوع آغاز شده است.
مدیر کل نوسازی مدارس لرستان، گفت: متأسفانه ۱۶۸ مدرسه کانکسی در استان وجود دارد که با اجرای طرح شهید «رضا پناهی» تحول بزرگی در مدارس روستایی رخ خواهد داد.
نظر شما