پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ آذر ۱۴۰۱، ۲۰:۴۲

مدیرکل میراث فرهنگی گلستان:

اولویت واگذاری مجوزهای بی نام گلستان با سرمایه گذاران بومی است

اولویت واگذاری مجوزهای بی نام گلستان با سرمایه گذاران بومی است

گرگان- مدیرکل میرث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان با اشاره به ضرورت حمایت عملی از سرمایه گذاران بومی در طرح‌های گردشگری، گفت: اولویت واگذاری مجوزهای بی نام با سرمایه گذاران بومی است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد ساوری شامگاه شنبه در نشست هم اندیشی توسعه صنعت گردشگری گلستان با حصور فعالان اقتصادی گلستان اظهارکرد: در واگذاری مجوزهای بی نام برای پروژه های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی اولویت نخست با سرمایه گذاران گلستانی است و ترجیحاً پروژه ها به افراد غیربومی واگذار نمی شود.

مدیرکل میرث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان افزود: به دنبال تسهیل و شتاب دادن به صدور مجوزها هستیم و در این مسیر از همه ظرفیت های گلستان استفاده خواهیم کرد.

وی گفت: مدیریت داشته ها و پتانسیل ها در گلستان جایگاه قابل قبولی ندارد و در برخی مواقع زیر صفر است.

ساوری ادامه داد: موازی کاری در شکل کشوری و ملی مانع هم گرایی برای توسعه زیرساخت های گردشگری در کشور شده و باید در این رویکرد تجدیدنظر بنیادین شکل بگیرد.

وی بیان کرد: وضعیت فعلی استان گلستان به طور خاص در حوزه گروشگری ناشی از مصوبه های متعدد و عمل نکردن به آنها است، سال ها است که گلستان درگیر دور مصوبات شده و به بن بست رسیده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان گفت: با ایجاد هم افزایی بار دیگر نهال گلستان را غرس خواهیم کرد و این استان را به جایگاه اصلی و فاخر آن می رسانیم.

کد خبر 5646109

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha