۲۰ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۰۹

رئیس اداره قرآنی تبلیغات اسلامی کرمانشاه:

۵۵ موسسه قرآنی کرمانشاه مورد رصد و ارزیابی قرار گرفتند

۵۵ موسسه قرآنی کرمانشاه مورد رصد و ارزیابی قرار گرفتند

کرمانشاه- رئیس اداره قرآنی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه گفت: ۵۵ موسسه قرآنی کرمانشاه مورد رصد و ارزیابی قرار گرفتند.

حجت الاسلام ابوذر قوره جیلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در راستای پایش و ارزیابی مؤسسات قرآنی و آشنایی هرچه بهتر با فعالیت مؤسسات طی ماه گذشته ۵۵ مؤسسه قرآنی شهر کرمانشاه رصد و ارزیابی شدند.

وی افزود: مقام معظم رهبری تاکید بسیاری بر گسترش فعالیت‌های قرآنی در منازل، مساجد و حسینیه‌ها و تربیت حافظان قرآن دارند و در دیدار با قاریان قرآن که هر ساله در ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود نکات مهم و ارزنده‌ای را بیان می‌کنند.

رئیس اداره قرآنی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه با اشاره به تشکیل هیئت اندیشه ورز بانوان قرآنی در استان، تصریح کرد: یکی از موضوعاتی که باید توسط هیئت اندیشه ورز قرآنی مورد توجه قرار گیرد بحث تربیت قرآنی کودکان، نوجوانان و جوانان است که از اهمیت بسیار زیادی در جامعه برخوردار است.

حجت الاسلام قوره جیلی بیان کرد: در نشست هیئت اندیشه ورز بانوان قرآنی علل عدم تناسب بین حجم فعالیت‌های قرآنی با گسترش فرهنگ و تربیت قرآنی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

وی ادامه داد: عوامل مختلفی سبب عدم گسترش فعالیت‌های قرآنی در جامعه شده که پس از بررسی بیشتر نسبت به تدوین طرح جامع فعالیت‌های قرآنی در استان کرمانشاه اقدام خواهد شد.

کد خبر 5652532

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha