به گزارش خبرنگار مهر، عباس علیپور شامگاه چهارشنبه در حاشیه برگزاری کنگره میان دورهای بیماریهای عفونی کشور در بابلسر با بیان اینکه بیماری کووید در سالهای آینده هم بر الگوی مرگ تأثیر میگذارد، میزان ابتلاء به بیماری کووید در پیک پنجم را بیش از بقیه پیکها عنوان کرد و گفت: روند ابتلاء به کرونا در استان در پیک پنجم روند افزایشی خود را آغاز کرد.
وی با اعلام اینکه پوشش واکسیناسیون در هر چهار نوبت در استان نسبت به میانگین کشوری بالاتر است، یکی از علل این پوشش بالای واکسیناسیون را وجود تیم سیار واکسیناسیون در سطح استان عنوان کرد و افزود: در استان مازندران هر هفته بیش از ۵۰۰ نفر زائر وارد استان میشوند و در حال حاضر متأسفانه تعداد افراد علامت دار و تست کرونای مثبت در این افراد رو به افزایش است.
علی پور در بحث بیماری آنفلوانزا با اظهار این مطلب که جدی گرفتن نظام مراقبت در پیشگیری از بسیاری از بیماریهای عفونی مؤثر است ادامه داد؛ مرگ بر اثر آنفلوانزا در بیماران با بیماری زمینهای بسیار بیشتر از بیماران عادی است.
رئیس مرکز بهداشت استان از روند صعودی وضعیت گزش از سگ در کشور خبر داد و با اشاره به ۱۱ مورد فوتی در کشور بر اثر هاری، از مازندران به عنوان استانی که نسبت به میانگین کشوری آمار بیشتری در زمینه حیوان گزیدگی دارد نام برد و اضافه کرد: مازندران سومین استانی است که در سطح کشور دارای بیشترین موارد حیوان گزیدگی است.
فرهنگ بابامحمودی رئیس این کنگره طی سخنانی ضمن عرض خیر مقدم به شرکت کنندگان به تبیین اهداف برگزاری این کنگره علمی پرداخت و خواستار برنامه ریزی جدی مدیران سلامت کشور برای مقابله با بیماریها شد.
وی شش چالش عمده بخش سلامت جهان را ظهور بیماریهایی نظیر ایدز، انواع آنفلوانزا، کرونا و …، پیر شدن جمعیت، فزایش خانوارهای تک نفره، تکنولوژیهای جدید و هزینه بری بالا، ورود به بازارهای جهانی و مقاوم شدن اجرام به داروها دانست و گفت: از سال ۱۹۸۹ تا ۲۰۲۰ ۲۲ بیماری جدید در جهان شناسایی شد.
نظر شما