پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ دی ۱۴۰۱، ۱۵:۵۸

با کسب دو مقام برتر از سوی خبرگزاری مهر؛

برگزیدگان پنجمین جشنواره رسانه‌های خوزستان معرفی شدند

برگزیدگان پنجمین جشنواره رسانه‌های خوزستان معرفی شدند

اهواز- برگزیدگان پنجمین جشنواره رسانه‌های خوزستان در بخش‌های مختلف از سوی هیئت داوران معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، در پنجمین جشنواره رسانه‌های خوزستان ۳۹۹ اثر از بیش از ۱۰۰ نفر از اهالی رسانه خوزستان شرکت کرده بودند. این دوره از جشنواره در در هفت بخش خبر، تیتر، مصاحبه، یادداشت و سرمقاله، گزارش، صفحه آرایی و گرافیک برگزار شد.

در بخش خبر، هیئت داوران این جشنواره از میان آثار ارسالی هیچ مطلبی را شایسته رتبه اول ندانست اما رتبه دوم به زینب فرحانی از خبرگزاری ایرنا رسید و شاهین بهرامی از پایگاه خبری حبیب خبر رتبه سوم را کسب کرد.

در بخش تیتر، کوثر کریمی از خبرگزاری مهر رتبه اول، مهدی ربیع از پایگاه خبری جنوب فردا رتبه دوم و حبیب الله بهرامی از پایگاه خبری حبیب خبر و سجاد عبیدی پور از خبرگزاری مهر به صورت مشترک به رتبه سوم دست پیدا کردند.

در بخش مصاحبه نیز هیچ اثری از میان آثار ارسالی رتبه اول را کسب نکرد اما در این بخش حسین دلیر از پایگاه خبری شوشان دوم شد و فاطمه زورمند از روزنامه کیهان و دلال آلبوشهبازی از خبرگزاری ایسنا سوم شدند.

در بخش گزارش، رتبه اول به محمد زمانی راد از خبرگزاری ایرنا رسید و دلال آلبوشهبازی از خبرگزاری ایسنا خوزستان و زینب فرحانی از خبرگزاری ایرنا به طور مشترک دوم و شهرزاد امیری از پایگاه خبری نبض شهر و یاسمین آذرآیین از نشریه سلام آبادان سوم شدند.

در بخش یادداشت، مرتضی آژند از پایگاه خبری کاوش خبر اول شد و رتبه دوم به طور مشترک به شهرام گراوندی از نشریه پیوند ایرانیان و محمود تیلا از نشریه سلام آبادان رسید و هادی خوش سیما از پایگاه خبری عصر کشاورزی و احمد رستمی از پایگاه خبری خورنا به طور مشترک سوم شدند.

در بخش عکس نیز علی محمدی و محمد مهدی عاملی هر دو از خبرگزاری ایسنا خوزستان به ترتیب اول و دوم شدند و حمیدرضا ترابی فرد از خبرگزاری ایرنا خوزستان سوم شد.

در بخش گرافیک و صفحه آرایی نیز حسین دلیر از نشریه سلام آبادان اول شد و مقام دوم به رضا غلامی از روزنامه فرهنگ جنوب رسید و مرتضی پور سامانی از نشریه بامداد زاگرس صاحب رتبه سوم شد.

کد خبر 5674442

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha