پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۴:۲۷

استاندار زنجان:

برنامه دستگاه ها برمبنای نقشه مهندسی فرهنگی کشور خواهد بود

برنامه دستگاه ها برمبنای نقشه مهندسی فرهنگی کشور خواهد بود

زنجان- استاندار زنجان گفت: حرکت و برنامه دستگاه ها در سال جاری برمبنای نقشه مهندسی فرهنگی کشور خواهد بود. 

به گزارش خبرنگار مهر، محسن افشارچی ظهر یکشنبه در یکصد و پانزدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان گفت: حرکت دستگاه‌ها در سال جاری برمبنای نقشه مهندسی فرهنگی کشور خواهد بود.

وی بر ضرورت تهیه نقشه تطبیق اولویت‌های یک ساله شورای فرهنگ عمومی و برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی کشور اشاره کرد.

افشارچی با بیان اینکه تمام دستگاه‌ها بر اساس نقشه مهندسی فرهنگی حرکت خواهند کرد، ادامه داد: ما از تمام دستگاه‌ها برنامه‌هایی خواستیم و هر سه ماه این برنامه‌ها سنجش می‌شود و لازم است تا برنامه‌ها در راستای برش استانی باشد.

استاندار زنجان با یادآوری اینکه برنامه‌هایی در حوزه حجاب و عفاف مصوب شده و لازم است اجرایی شود، گفت: دستگاه‌های نظارتی در حوزه حجاب و عفاف وظایف مشخصی دارند و در قرارگاه مربوطه نیز بر ضرورت عملکرد دستگاه‌ها در این حوزه تاکید شود.

افشارچی همچنین به مدیریت اجرای برنامه‌های فرهنگی در گردشگاه‌ها و مراکز گردشگری با متولی گری خود دستگاه اجرایی تاکید کرد.

کد خبر 5756103

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha