به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی ظهر پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران زکات فطره را یکی از واجبات بیان کرد و گفت: زکات فطره زکات بدن محسوب شده و دارای اهمیت فراوان است و برکات زیادی در زمینه عمر انسان دارد.
آیت الله محمدی لائینی با بیان اینکه پرداخت زکات فطره برای هر مرد و زن سرپرست خانوار واجب است، افزود: این فرد باید زکات فطره خود و افراد تحت پوشش را پرداخت کند.
وی غروب آخرین روز ماه رمضان و اولین شب ماه شوال را زمان مناسب برای پرداخت زکات فطره بیان کرد و گفت: مقدار زکات برای هر فردی معادل یک من معادل سه کیلو اقلام و اجناسی از جمله گندم و برنج و غیره تعیین شده است.
امام جمعه ساری با اظهار اینکه زکات فطره را میتوان به افرادی که توان پرداخت خرج زندگی را ندارند نیز پرداخت کرد، گفت: اولویت پرداخت زکات به اقوام و بستگان است و این مسئله ربطی به روزه داری ندارد و بر هر فرد مسلمانی پرداخت آن واجب است.
وی گفت: حتی افرادی که به هر دلیلی روزه نگرفتند نیز باید زکات فطر را پرداخت کنند.
نظر شما