پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۴:۱۱

نماینده ولی فقیه در مازندران:

پرداخت زکات فطره واجب است/ اولویت با همسایگان مستمند

پرداخت زکات فطره واجب است/ اولویت با همسایگان مستمند

ساری- نماینده ولی فقیه در مازندران پرداخت زکات فطره را واجب دانست و گفت: این مسئله ربطی به روزه گرفتن ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی ظهر پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران زکات فطره را یکی از واجبات بیان کرد و گفت: زکات فطره زکات بدن محسوب شده و دارای اهمیت فراوان است و برکات زیادی در زمینه عمر انسان دارد.

آیت الله محمدی لائینی با بیان اینکه پرداخت زکات فطره برای هر مرد و زن سرپرست خانوار واجب است، افزود: این فرد باید زکات فطره خود و افراد تحت پوشش را پرداخت کند.

وی غروب آخرین روز ماه رمضان و اولین شب ماه شوال را زمان مناسب برای پرداخت زکات فطره بیان کرد و گفت: مقدار زکات برای هر فردی معادل یک من معادل سه کیلو اقلام و اجناسی از جمله گندم و برنج و غیره تعیین شده است.

امام جمعه ساری با اظهار اینکه زکات فطره را می‌توان به افرادی که توان پرداخت خرج زندگی را ندارند نیز پرداخت کرد، گفت: اولویت پرداخت زکات به اقوام و بستگان است و این مسئله ربطی به روزه داری ندارد و بر هر فرد مسلمانی پرداخت آن واجب است.

وی گفت: حتی افرادی که به هر دلیلی روزه نگرفتند نیز باید زکات فطر را پرداخت کنند.

کد خبر 5760113

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha