به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دادگستری استان کردستان، بهادر اسدی اظهار کرد: در اقدامی خداپسندانه و نیک اندیشانه و در روز مبارک عیدفطر و در چارچوب پویش «به احترام امام رئوف می بخشم»، یک صلح یار سنندجی با واریز بدهی مادر زندانی سنندجی زمینه آزادی وی را فراهم نمود.
وی افزود: این صلح یار سنندجی پس از حضور در بند نسوان سنندج و اطلاع از میزان بدهی این مادر سنندجی، مبلغ ۲۷۰ میلیون ریال بدهی وی را پرداخت نمود و شادمانی را به فرزند خردسال این مادر هدیه داد.
وی تأکید کرد: دبیرخانه ستاد صبر استان ضمن هماهنگی با شعبات اجرای احکام دادگستری زمینه آزادی سریعتر این مادر زندانی را فراهم کرد.
معاون توسعه حل اختلاف استان کردستان تأسی از سیره اهل بیت عصمت و طهارت را وظیفه تمامی مسلمانان ذکر کرد و افزود: دستگیری از نیازمندان و محرومین ثواب، پاداش و اجر اخروی را به دنبال دارد.
نظر شما