۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۲۲

معاون اجرایی رئیس جمهور عنوان کرد؛

شناسایی ۱۰۰ هکتار زمین برای اجرای طرح مسکن ملی در یاسوج

 شناسایی ۱۰۰ هکتار زمین برای اجرای طرح مسکن ملی در یاسوج

یاسوج- معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: بر اساس بررسی‌های مسئولان محلی ۱۰۰ هکتار زمین در شهر یاسوج برای اجرای طرح مسکن ملی شناسایی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن منصوری ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران در یاسوج افزود: دولت مصمم به رفع مشکل زمین برای تحقق طرح نهضت ملی مسکن در شهر یاسوج است.

وی بیان داشت: بر اساس بررسی‌های مسئولان محلی ۱۰۰ هکتار زمین در شهر یاسوج شناسایی شده و می‌توان از این فرصت برای تأمین محل اجرای طرح نهضت ملی مسکن این شهر استفاده کرد.

منصوری افزود: برای گره گشایی از مشکل زمین در شهر یاسوج دولت دو راهکار پیش بینی کرده که نخستین راهکار، توافق با مالکان و زمین داران حریم شهرها است و طبق مذاکرات انجام شده با مسئولان محلی، قرار بر این است که پیگیری‌های لازم در این خصوص انجام تا ضمن جلب نظر مالکان با توجه به امکانات موجود مشکل حل شود.

کد خبر 5767513

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۶:۲۵ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۰
      0 0
      خسته نباشید نیخا زحمت بکشیدخدا لعنتتون کنه شماها ک نمیخواهید کرایه خونه بدین کارگری کنید چرا ب فکر ما بدبخت بیچاره ها نیستین؟؟؟؟؟