۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۲:۴۸

مدیرکل راه‌وشهرسازی آذربایجان غربی عنوان کرد؛

صرف ۹۱۵ میلیارد ریال اعتبار برای محلات هدف بازآفرینی شهر ارومیه

صرف ۹۱۵ میلیارد ریال اعتبار برای محلات هدف بازآفرینی شهر ارومیه

ارومیه- مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی گفت: تاکنون ۹۱۵ میلیارد ریال اعتبار به روز در راستای محرومیت زدایی از محلات هدف بازآفرینی شهری شهرستان ارومیه هزینه شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محسن حمزه لو در این زمینه افزود: این اعتبار برای ساخت مدرسه، خانه سلامت، خانه محله و بهسازی معابر سکونت گاه‌های محلات هدف هزینه شده است.

وی ادامه داد: تاکنون بیش از ۱۱ طرح بازآفرینی در محلات وکیل آباد، کشتارگاه، طرزیلو و جلوچاپان اجرا شد است.

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی گفت: همچنین در محله جلوچاپان ارومیه نیز ۸ هزار مترمربع زمین به دستگاه‌های دولتی جهت اجرای پروژه‌های توانمندسازی واگذار شده است.

حمزه لو بیان کرد: این اراضی برای راه اندازی مراکز آموزشی، بهداشتی – درمانی، فرهنگی و ورزشی به دستگاه‌های مربوطه واگذار شده است.

کد خبر 5773576

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha