پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۱:۰۴

مدیرعامل بهشت زهرا (س) :

طرح بهسازی قطعه ۵۰ گلزار شهدا بهشت زهرا به بهره برداری رسید

طرح بهسازی قطعه ۵۰ گلزار شهدا بهشت زهرا به بهره برداری رسید

ری- مدیرعامل بهشت زهرا (س) گفت: طرح بهسازی قطعه ۵۰ گلزار شهدا بهشت زهرا(س) به بهره برداری رسید.

محمد جواد تاجیک در گفتگو با خبرنگار مهر از در دستور کار قرار گرفتن طرح بهسازی قطعات گلزار شهدای بهشت زهرا (س) تهران خبر داد و افزود: این گلزار یکی از بزرگترین ظرفیت‌های معنوی و میراث هویتی ما است.

وی افزود: یک بلوک از قطعه ۵۰ به عنوان نمونه از سال گذشته شروع شده و امروز مراسم بهره برداری از این بلوک از قطعه ۵۰ با حضور خانواده‌های معظم این قطعه برگزار شد.

مدیرعامل بهشت زهرا (س) گفت: بنا داریم، این طرح شامل کفسازی، تعویض سقف‌ها با حفظ سنگ مزار و حجله و کتیبه‌ها که مورد اقبال خانواده‌های شهدا و عزیزان رزمنده و ایثارگر در گلزار شهدا قرار گرفته است، در دستور کار قرار گیرد.

وی گفت: کل قطعات شهدا در مدت کوتاه طی این طرح بهسازی خواهد شد.

کد خبر 5784792

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha