۱ خرداد ۱۴۰۲، ۲۳:۱۱

همزمان با دومین روز از دهه کرامت؛

شمیم رضوی در دانشگاه و بیمارستان کرمانشاه پیچید

شمیم رضوی در دانشگاه و بیمارستان کرمانشاه پیچید

کرمانشاه- همزمان با دومین روز از دهه مبارک کرامت، شمیم رضوی در بیمارستان امام علی(ع)، بیمارستان معتضدی و دانشگاه فرهنگیان کرمانشاه پیچید.

به گزارش خبرنگار مهر ،۲ شنبه ۱ خرداد بیمارستان‌های تخصصی قلب امام علی (ع) و زنان معتضدی کرمانشاه میزبان خادمان امام رضا (ع) و پرچم متبرک آستان امام مهربانی‌ها بود.

در این سرکشی خادمان امام رضا (ع) با حضور در بخش‌های بیمارستان‌ها به ویژه بخش نوزادان فضای این بیمارستان را معنوی کردند.

شمیم رضوی در دانشگاه و بیمارستان کرمانشاه پیچید

در ادامه برنامه‌های خادمان رضوی، حضور در جشن دختران دانشگاهی تدارک دیده شده بود که این جشن به میزبانی دانشگاه فرهنگیان کرمانشاه برگزار شد.

جشن میلاد امام رضا (ع) دیگر برنامه عمومی بود که خادمان رضوی پرچم متبرک امام رضا (ع) را نوربخش مراسم کردند.

شمیم رضوی در دانشگاه و بیمارستان کرمانشاه پیچید

آئین تجلیل از پیرغلامان حسینی به میزبانی هیأت شاهزاده علی‌اکبر (ع) آخرین برنامه خادمان رضوی در دومین روز از دهه کرامت در استان کرمانشاه بود.

کد مطلب 5787788

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha