۶ تیر ۱۴۰۲، ۲۳:۱۰

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد:

شاخص‌های بازار کار در استان یزد بهبود یافت

شاخص‌های بازار کار در استان یزد بهبود یافت

یزد- رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد از بهبود شاخص‌های بازار کار در استان یزد خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید دهقانی زاده، روز سه شنبه در چهارمین نشست کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری استان یزد با اشاره به اینکه مجموعه اقدامات دولت سیزدهم موجب بهبود شاخص‎های بازار کار در کشور و به تبع آن در استان شده است، اظهار داشت: استان یزد استانی خاص و متفاوت در عرصه تولید و اشتغال کشور است.

وی با بیان اینکه کاهش نرخ بیکاری در حالت عادی امکان‌پذیر نبوده و نیاز به تحولات فکری و عملیاتی دارد، افزود: بنابر آمارهای رسمی کشور نرخ بیکاری استان بعد از گذشت هفت سال در سال ۱۴۰۱، تک رقمی شد و نرخ بیکاری مردان نیز به محدوده نرخ بیکاری طبیعی رسیده است.

دهقانی‌زاده با توجه به کاهش ۶ درصدی نرخ بیکاری بانوان در استان عنوان کرد: با وجود این کاهش چشمگیر، نرخ بیکاری زنان استان همچنان چالش و اولویت اول بازار کار استان بوده و امید می‌رود با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در سال ۱۴۰۲ نیز شاهد کاهش بیش از پیش آن در استان باشیم.

دبیر کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری استان با تاکید بر اینکه بازار کار استان و ویژگی بیکاران آن کاملاً متفاوت از بسیاری از استان‌های کشور است و نیاز به برنامه‌ریزی و اهتمام خاص دارد، گفت: جنس بیکاری در استان یزد عمدتاً از نوع بیکاری دانش‌آموختگان دانشگاهی و جامعه نخبگانی است.

دهقانی‌زاده، افزود: این معضل نیازمند اقدامات هوشمندانه در قالب حوزه‌های فناوری، نوآوری و دانش‌بنیان است و انتظار می‌رود مجموعه دستگاه‌های ملی در این راستا استان را یاری کرده تا به زودی شاهد اتفاقات متفاوتی در استان باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود از اقدامات مجموعه صندوق کارآفرینی امید تشکر و قدردانی کرد و با توجه به رسالت، ماموریت و شرح وظایف این صندوق که عمده فعالیتش متمرکز بر پشتیبانی از حوزه‌های خرد و کوچک است، گفت: بخشی از حلقه گمشده در استان مربوط به همین موضوع بوده که بیشتر در شهرستان‌های کمتر برخوردار و مناطق حاشیه‌ای یزد شاهد هستیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با بیان اینکه صندوق کارآفرینی امید در حوزه اشتغال روستایی بهترین عملکرد را در مجموعه تسهیلات صندوق توسعه ملی داشته است، افزود: در حوزه تبصره ۱۸ قانون بودجه کشور نیز یکی از عملکردهای مثبت متوجه این صندوق بوده است.

دهقانی‌زاده با اشاره به اینکه بخشی از اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استان را می‌توان به صورت کمک‌های فنی و اعتباری در خدمت مستقیم تولید قرار داد، خواستار مساعدت صندوق کارآفرینی امید کشور برای عملیاتی شدن این موضوع شد و گفت: این اقدام می‌تواند کمک مهم و ارزشمندی برای رشد تولید در استان و الگویی برای سایر استان‌ها در کشور باشد.

کد خبر 5821985

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha