پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ شهریور ۱۴۰۲، ۹:۵۶

مدیرکل بهزیستی کرمانشاه:

کارگاه حمایتی_تولیدی بیماران مبتلا به ایدز در کرمانشاه افتتاح شد

کارگاه حمایتی_تولیدی بیماران مبتلا به ایدز در کرمانشاه افتتاح شد

کرمانشاه- مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه گفت: کارگاه حمایتی_تولیدی بیماران اچ آی وی در کرمانشاه به مناسبت هفته دولت افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد شهبازی صبح چهارشنبه در مراسم افتتاح کارگاه حمایتی_تولیدی بیماران اچ آی وی، اظهار کرد: این کارگاه زیرمجموعه‌ی مؤسسه انتفاعی رهروان سلامت کامبادن است که برای حمایت از بیماران اچ آی وی با آموزش، اشتغال‌زایی و توانمندسازی این بیماران برای پایبندی به درمان و کاهش آسیب‌های اجتماعی راه‌اندازی شده است.

وی افزود: مرکز رهروان سلامت کامبادن که در راستای حمایت از بیماران اچ آی وی فعالیت دارد با یک سال سابقه کار، تعداد ۳۰۰ نفر مددجو را تحت پوشش قرار داده و همچنین بیماران تحت درمان مراکز مشاوره بیماری‌های رفتاری را نیز پوشش دارد.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: این مرکز تحت نظارت معاونت پیشگیری بوده و در زمینه‌های مشاوره فردی و گروهی، توزیع بسته‌های معیشتی، پرداخت کمک هزینه درمان، کمک‌هزینه تحصیلی، برنامه‌های فرهنگی، مشاوره‌های تخصصی پیشگیری از انتشار بیماری‌ها، ارجاع و مددکاری، حمایت‌یابی از خیرین و پایبندی به درمان فعالیت دارد.

شهبازی اضافه کرد: این مرکز توسط یک مسئول فنی و روان‌شناس، یک مددکار، یک منشی و یک روان‌شناس و مشاور اداره می‌شود.

کد خبر 5874674

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha