پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۵ آبان ۱۴۰۲، ۱۱:۱۱

سنتکام مدعی ورود زیردریایی هسته‌ای آمریکا به خاورمیانه شد

سنتکام مدعی ورود زیردریایی هسته‌ای آمریکا به خاورمیانه شد

فرماندهی مرکزی نیروهای تروریستی آمریکا در خاورمیانه (سنتکام) مدعی شد که نیروی دریایی این کشور یک زیردریایی هسته‌ای به منطقه اعزام کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، فرماندهی مرکزی نیروهای تروریستی آمریکا در منطقه (سنتکام) در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) مدعی شد: یک زیردریایی کلاس اوهایو، پنجم نوامبر ۲۰۲۳، به مقر فرماندهی مرکزی آمریکا رسید.

پس از عملیات بزرگ مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) علیه رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر (۱۵ مهر) که اشغالگران را به شدت غافلگیر کرد، واشنگتن در حمایت از تل‌آویو دو ناو هواپیمابر به شرق دریای مدیترانه فرستاده است.

لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا درباره اعزام این ناوها اعلام کرده بود که «ناو هواپیمابر یواس‌اس دوایت آیزنهاور حامل ۹ اسکادران هوایی و دو ناوشکن با توانایی پرتاب موشک هدایت‌شونده، با هدف ایجاد بازدارندگی مقابل هرگونه اقدام علیه رژیم صهیونیستی، به سمت شرق دریای مدیترانه اعزام شده است.

در پی عملیات «طوفان الاقصی» علیه رژیم صهیونیستی، اشغالگران در اقدامی تلافی‌جویانه و وحشیانه حملات گسترده‌ای را علیه مردم بی‌دفاع غزه انجام داده‌اند به طوری که براساس اعلام وزارت بهداشت غزه، تاکنون ۹ هزار و ۴۸۸ نفر به شهادت رسیده‌اند. سخنگوی این وزارتخانه اعلام کرد که سه هزار و ۹۰۰ نفر از شهدا کودک و ۲۵۰۰ نفر نیز زن هستند.

کد خبر 5931658

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha