۲۳ آذر ۱۴۰۲، ۱۱:۴۵

انعقاد تسهیلات ۳۱۰ هزار واحد مسکونی نهضت ملی

انعقاد تسهیلات ۳۱۰ هزار واحد مسکونی نهضت ملی

مدیرعامل بانک مسکن گفت: تا کنون ۳۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در سراسر کشور قرارداد تسهیلاتی آنها منعقد شده و تا کنون ۷۰ هزار میلیارد تومان از منابع راکد برای اجرای این طرح پرداخت شده است.

عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن با اشاره به اینکه پروژه ۱۱۰۰ واحدی قرچک ورامین با تلاش‌های دولت سیزدهم پس‌از وقفه حدود ۱۰ ساله در یک سال گذشته تکمیل شد از آماده بهره‌برداری بودن این پروژه خبر داد.

حسینی در ادامه صحبت‌های خود با اشاره بر اهمیت اجرای قانون جهش تولید مسکن، گفت: از ابتدای اجرای طرح نهضت ملس مسکن تا کنون بانک مسکن در تهران و سایر شهرها به بیش‌تر ۹۸ درصد از تعهدات خود عمل کرده و در بنا است تا در سال آتی این تعهدات پیگیری شود

وی از معاون پارلمانی رئیس جمهور درخواست کرد تا الزامات لازم را برای افزایش سرمایه بانک مسکن در قانون بودجه ۱۴۰۳ مد نظر قرار دهد

حسینی گفت: تا کنون ۳۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در سراسر کشور قرارداد تسهیلاتی آنها منعقد شده و تا کنون ۷۰ هزار میلیارد تومان از منابع مالی برای اجرای این طرح پرداخت شده است.

مدیرعامل بانک مسکن با مقایسه پرداخت‌های مسکن مهر و نهضت ملی مسکن توضیح داد: در نهضت ملی مسکن پرداخت‌ها با سپرده مردمی و منابع بانک مسکن پرداخت شد این در حالی است که در مسکن مهر با خط اعتباری بانک مرکزی پرداخت تسهیلات انجام شد این نشان می‌دهد طرح نهضت ملی مسکن موفقیت‌های بیشتری به دنبال دارد.

وی اجرای طرح نهضت ملی مسکن را در راستای تولید اشتغال، رونق ساخت و ساز و ایجاد آبادانی در کشور مؤثر دانست و خواستار افزایش سرمایه بانک مسکن در قانون بودجه ۱۴۰۳ شد.

کد مطلب 5966636

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha