پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲ بهمن ۱۴۰۲، ۱۹:۲۰

نشست هم اندیشی یاوران حفظ ذخایر ژنتیکی و زیستی برگزار می شود

نشست هم اندیشی یاوران حفظ ذخایر ژنتیکی و زیستی برگزار می شود

مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران به منظور شبکه سازی و مشارکت همه واحدهای جهاد دانشگاهی، اولین نشست هم اندیشی یاوران ذخایر ژنتیکی و زیستی را برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران، این نشست که با هدف شبکه سازی، ایجاد مشارکت و پرچمداری همه واحدهای استانی جهاد دانشگاهی در زمینه حفاظت از ذخایر ژنتیکی و زیستی به عنوان ثروت و گنجینه ملی کشور برای آینده ای بهتر برگزار می گردد؛ در فازهای مختلف طراحی شده است.

در فاز اول مشارکت کنندگان در نشست هایی با اهداف و برنامه های شبکه سازی استانها، نحوه تعامل با مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران و انتظارات از اعضای شبکه و همچنین اشنایی با بانکهای زیستی و کلکسیونها و ساختار مرکز، ضرورت تقویت و تکمیل بانکهای ذخایر زیستی، اهداف شبکه حفاظت از ذخایر ژنتیکی و زیستی به منظور شناسایی مناطق کلیدی کشور و نمادهای ذخایر زیستی استان ها و... آشنا می شوند.

در فاز دوم کارگاههای آموزشی و مهارت افزایی برای اعضای شبکه برگزار خواهد شد. در فاز سوم برگزاری همایش ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران با محوریت تبادل تجربیات و دانش بومی ساکنان محلی و در فاز چهارم تشکیل شبکه و کار گروه‌ های تخصصی استانی در جهت مدیریت ذخایر ژنتیکی و زیستی مورد نظر است.

این برنامه یکی از برنامه های ترویجی و فرهنگ سازی موضوع اهمیت ذخایر ژنتیکی و زیستی است و برای اعضای شبکه نیز تسهیلاتی در نظر گرفته شده است.

در این راستا مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران از کلیه واحدهای استانی جهاد دانشگاهی دعوت می نماید تا با عضویت در شبکه یاوران ذخایر ژنتیکی و زیستی، برای حفاظت از ثروت ملی در جهت توسعه کشور عزیزمان ایران گام بردارند.

کد خبر 6001804

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha