۱۰ بهمن ۱۴۰۲، ۱۴:۳۷

رییس پلیس راهور کهگیلویه و بویراحمد:

کهگیلویه وبویراحمدگذرگاه خودروهای شوتی/جان مردم درخطر است

کهگیلویه وبویراحمدگذرگاه خودروهای شوتی/جان مردم درخطر است

یاسوج- رییس پلیس راهور کهگیلویه و بویراحمد گفت: کهگیلویه و بویراحمد به یکی از کانون ها و گذرگاه ها برای عبور خودروهای شوتی تبدیل شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، جابر پیوست ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: در راستای حفاظت از جان مردم و مقابله با خطرات احتمالی توسط خودروهای شوتی در محورهای مواصلاتی استان، با شوتی ها برخورد شدید و قاطع می‌شود

وی بیان داشت: طرح برخورد با خودروهای شوتی در راستای تداوم طرح‌های امنیت بخش در محورهای مواصلاتی و مقابله با مخاطرات رانندگی خودروهای شوتی برای دیگر رانندگان، به مرحله اجرا در می‌آید.

پیوست تصریح کرد: خودروهای شوتی با حرکات مخاطره آمیز خود باعث بی نظمی در حوزه ترافیکی برای شهروندان می‌شوند و پلیس به دنبال این است که با اجرای طرح‌های ضربتی با این خودروها، برخورد کند.

وی افزود: این خودروها علاوه بر زیان اقتصادی، خطرات، تصادفات و احتمال آتش سوزی و گره‌های ترافیکی را در سطح معابر به وجود می‌آورند.

کد خبر 6009166

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha