پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۰ فروردین ۱۴۰۳، ۱۶:۰۹

امام جمعه لامرد:

سکوت کشورهای عربی در برابر جنایات اسراییل هیچ توجیهی ندارد

سکوت کشورهای عربی در برابر جنایات اسراییل هیچ توجیهی ندارد

لامرد - امام جمعه لامرد از سکوت علما و سران کشورهای عربی در برابر جنایات اسراییل در غزه و کشتار مردم مظلوم به شدت انتقاد کرد و گفت: این سکوت و انفعال هیچ توجیهی ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدجواد آزاد در خطبه‌های نماز جمعه امروز این شهر با اشاره به جنایات اخیر صهیونیست‌ها در غزه گفت: امروزه شاهد کشتار مردم مظلوم و بی دفاع غزه هستیم و این در حالی است که حکام کشورهای اسلامی در برابر این مسائل سکوت کرده‌اند.

امام جمعه لامرد تصریح کرد: حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی به افرادی که بی دفاع بوده و چندین ماه است که بچه‌های آنها از گرسنگی تلف می‌شوند و حمله به بیمارستان شفا با سکوت کشورها و جوامع اسلامی و مجامع بین‌المللی مواجه شده است.

وی افزود: حیا و غیرت کشورهای اسلامی کجا رفته است و اگر شورای کشورهای اسلامی کاری نکند قطعاً از بین خواهند رفت.

وی ضمن دعوت از آحاد مردم جهت شرکت در راهپیمایی روز قدس تاکید کرد: همه امت اسلام در روز قدس نفرت خود را نسبت به اسرائیل غاصب به خوبی نشان خواهند داد.

امام جمعه لامرد در ادامه گفت: در سالروز عملیات رمضان هستیم و تعداد زیادی از جوانان این منطقه به شهادت رسیدند و به همین مناسبت در سوم مهرماه یادواره شهدا برپا خواهد شد و امید است بتوانیم راه و پیام شهدا را در این ایام به نحو شایسته در زندگی روزمره به کار گیریم.

وی در پایان گفت: متأسفانه وضعیت بدحجابی در خیابان‌های شهر نگران کننده است و حتی سگ گردانی هم مشاهده می‌شود و مسؤولین امر باید به اینگونه رفتارها طبق قانون برخورد کنند.

کد خبر 6064937

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha