پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۵ دی ۱۳۸۶، ۱۲:۱۶

فرشچیان، الهی قمشه‌ای و آغداشلو به نیاوران می‌روند

محمود فرشچیان، حسین الهی قمشه‌ای و آیدین آغداشلو ساعت 15 امروز چهارشنبه پنجم دی در سالن اصلی فرهنگسرای نیاوران درباره شکسپیر و مولوی سخنرانی می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، این اساتید درباره اندیشه‌ها و نگرش‌های شکسپیر و مولوی و همچنین تاثیر آراء آنان بر نقاشی ایرانی و نیز پیدایش سبک نئوفولکلور سخنرانی خواهند کرد و پس از آن ساعت 17 نمایشگاه نقاشی سعید معیری‌زاده شامل 60 تابلو با عنوان "بازخوانی آثار شکسپیر و مولوی به روایت نئوفولکلور" در نگارخانه اصلی فرهنگسرای نیاوران افتتاح می‌شود.

معیری‌زاده با عرضه 22 کلاژ از شکسپیر، 22 نقاشی چرم روی بوم از مولانا و 10 الی 15 اثر با موضوع روند شکل‌گیری سبک نئوفولکلور بر آن است تا علاوه بر انتقال یکسان بودن اندیشه‌های دو ادیب برجسته شرق و غرب، جلوه نوین نقاشی ایرانی را ارائه دهد.

نمایشگاه "بازخوانی آثار شکسپیر و مولوی به روایت نئوفولکلور" تا 13 دی دایر خواهد بود و علاقمندان می‌توانند هر روز از ساعت 10 تا 19 (روزهای تعطیل 14 تا 19) از آن دیدن کنند.

کد خبر 611591

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha