پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۸ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۶

مدیرکل صدا و سیمای زنجان:

توجه ویژه‌ای به تولیدات فرهنگی و هنری مردمی صورت گیرد

توجه ویژه‌ای به تولیدات فرهنگی و هنری مردمی صورت گیرد

زنجان-مدیرکل صدا و سیمای زنجان گفت: حوزه هنری انقلاب اسلامی استان باید توجه ویژه‌ای به تولیدات فرهنگی و هنری مردمی داشته باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، جلیل آل‌آمین ظهر دوشنبه در آئین تکریم و معارفه مدیر حوزه هنری استان زنجان با بیان اینکه حوزه هنری انقلاب اسلامی استان باید توجه ویژه‌ای به تولیدات فرهنگی و هنری مردمی داشته باشد، گفت: تولیدات مردمی را می‌توان در دو گروه تقسیم کرد یکی در گروه معمولی و متعارف و دیگری شامل گروه حرفه‌ای مردمی است.

وی افزود: امروزه حوزه هنری باید خودش را مسؤول هدایت افکار عمومی بداند و در این راستا تنها صرفاً محدود به هنرمندان نباشد و برای اقناع افکار عمومی نیاز به کار هنر داریم چرا که ماندگار است.

مدیرکل صدا و سیمای زنجان با تاکید بر اینکه یکی از فعالیت‌های حوزه هنری که می‌طلبد بیشتر باید در آن سرمایه گذاری کند هسته‌های هنری مردمی است، ادامه داد: میدان دادن به گروه‌های هنری مردمی می‌تواند به فعالیت‌های فرهنگی و هنری کمک کند،

آل امین با بیان اینکه نقش قرارگاه یک نقش هم افزایی را ایفا می‌کند، به طوری که می‌توان با هم افزایی دستگاه‌های فرهنگی یک عملیات مشترک و تأثیرگذار انجام داد، افزود: امروزه حوزه هنری باید خودش را مسؤول هدایت افکار عمومی بداند و در این راستا تنها صرفاً محدود به هنرمندان نباشد.

در این مراسم مهدی کریمی به عنوان رئیس جدید حوزه هنری معرفی و از خدمات ۶ ساله امیر نعمتی در این مجموعه قدردانی شد.

کد خبر 6161098

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha