پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۱

کولیوند مطرح کرد؛

انتخابات مجامع هلال‌احمر باید به بهترین شکل ممکن اجرا شود

انتخابات مجامع هلال‌احمر باید به بهترین شکل ممکن اجرا شود

رئیس جمعیت هلال‌احمر، در جلسه ستاد مرکزی انتخابات مجامع هلال‌احمر با رابطین انتخابات گفت: انتخابات مجامع هلال‌احمر باید به بهترین شکل ممکن اجرا شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال‌احمر، در جلسه ستاد مرکزی انتخابات مجامع هلال‌احمر با رابطین انتخابات با اشاره به اهمیت برگزاری انتخابات مجامع هلال‌احمر، گفت: رابطین انتخاباتی مراقب باشند تا حق کسی ضایع نشود، در این راه مراقب باشید و هیأت استان لیست افراد تأیید شده را دقیق مطالعه و منتشر کند.

رئیس جمعیت هلال‌احمر با تاکید بر عمل به قانون انتخابات و دستورالعمل نظارت و نیز مصوبات اجرایی شورای عالی تیرماه امسال، افزود: مصوبات دستورالعمل را تفسیر نکنید و صراحتاً به اجرای بندهای آن اقدام کنید. تمام روند انتخابات را نیز مستندسازی کنید، انتخابات مجامع هلال‌احمر باید به بهترین شکل ممکن اجرا شود.

وی در ادامه با تاکید بر توجه به ویژگی‌های نامزدهای انتخاباتی، گفت: توان مدیریتی بالا، کارآمدی، اعتقاد به مذهب اسلام و شرع ایران، اصول هفت‌گانه هلال‌احمر، کارشناس دلسوز از شاخص‌ها و ویژگی‌های نامزدهای انتخاباتی است که امیدوارم فردی با این ویژگی‌ها در انتخابات رأی بیاورد.

در این جلسه که در ساختمان صلح جمعیت هلال‌احمر و به صورت برخط با رابطین انتخابات سراسر کشور برگزار شد، آخرین مشکلات و دغدغه‌های رابطین برگزاری انتخابات مجامع جمعیت هلال‌احمر، از جمله، آخرین به روز رسانی آئین‌نامه برگزاری انتخابات بررسی شد.

ششمین انتخابات مجامع جمعیت هلال‌احمر از ۱۹ مردادماه در سراسر کشور برگزار می‌شود..

کد خبر 6183739

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha