پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۴۳

امام جمعه گناباد:

آرامش روانی صهیونیست‌ها بهم ریخته است

آرامش روانی صهیونیست‌ها بهم ریخته است

گناباد - امام جمعه گناباد گفت: آرامش روانی صهیونیست‌ها بهم ریخته است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسن صادقی نسب در خطبه‌های نماز جمعه امروز اظهار کرد: مطرح شدن گزینه‌های مختلف در مطبوعات برای انتقام سخت از صهیونیست‌ها آرامش روانی صهیونیست‌ها را به هم ریخته و ترس و اضطراب عمیقی بر اسرائیل حاکم شده است.

امام جمعه گناباد با تاکید بر اینکه مردم قاطعانه خواهان اجرای انتقام سخت هستند تصریح کرد: واقعه تلخ مهمان کشی توسط صهیونیست‌ها در خاک پاک و مقدس ایران خون ملت غیرتمند ایران را به جوش آورده است.

وی افزود: مردم ایران اسلامی خون خواهی را وظیفه ملی و حق قانونی خود می‌داند و از مسؤولان می‌خواهند پس از سنجش همه جوانب انتقام سخت را قاطعانه را اجرا کنند.

صادقی نسب توجه به ظرفیت عظیم نیروی انسانی در همه عرصه‌ها، کارجهادی، تعامل ارکان مختلف کشور، تاکید بر رعایت اولویت‌ها، عبور از فضای ملتهب و چالشی انتخابات، توجه به توان داخلی و سیاست خارجی پویا را مهمترین توصیه‌های مقام معظم رهبری بیان و اظهار امیدواری کرد که با عمل کردن دولت محترم و سایر قوا به این توصیه‌ها در آینده نزدیکی شاهد موفقیت‌های مطلوبی باشیم که جمهوری اسلامی در جهان سرافراز شود.

کد خبر 6190614

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha