پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱ بهمن ۱۳۸۶، ۱۴:۴۳

ارسال کتاب‌های ادبیات دفاع مقدس برای اهالی تئاتر و سینما

کتابهای برگزیده حوزه دفاع مقدس به کارگردانان و نویسندگان تئاتر و سینمای کشور اهدا می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، احسان محمد حسنی معاون هنری بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، ضمن اعلام این خبر افزود: پس از ارزیابی کتابهای منتشر شده در حوزه ادبیات دفاع مقدس، فهرست منتخبی از این آثار تهیه شده که به تدریج برای هنرمندان تئاتر و سینمای کشور ارسال می شود.

وی یادآور شد: از آنجا که به عقیده بسیاری از کارشناسان مشکل عمده آثار تولید شده در عرصه تئاتر و سینمای دفاع مقدس به ضعف متون آن باز می گردد، امیدواریم این حرکت دستمایه خوب و باارزشی برای تمامی هنرمندان باشد.

حسنی اظهار امیدواری کرد در آینده نزدیک فیلمهای داستانی، مستند و دیگر آثار هنری برتر مربوط به حوزه دفاع مقدس نیز ضمیمه کتابهای اهدایی شود.

کد خبر 624677

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha