۱۴ آبان ۱۴۰۳، ۱۱:۱۹

مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان:

متخلفان حوزه آرد و نان در کردستان ۱۰ میلیارد ریال جریمه شدند

متخلفان حوزه آرد و نان در کردستان ۱۰ میلیارد ریال جریمه شدند

سنندج-مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کردستان از محکومیت ۱۰ میلیارد ریالی متخلفان در حوزه آرد و نان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین رحیمیان پیش از ظهر دوشنبه به خبرنگاران رسانه‌های استان اعلام کرد: یکی از پرونده‌هایی که مورد بررسی تعزیرات حکومتی قرار می‌گیرد، تخلفات حوزه آرد و نان است.

وی افزود: از ابتدای امسال تا پایان مهرماه ۶۵۳ پرونده در حوزه آرد و نان در تعزیرات حکومتی کردستان تشکیل شد.

وی به ارزش مالی این تعداد پرونده پرداخت و تصریح کرد: ارزش این پرونده‌ها ۱۸ میلیارد و ۸۹۳ میلیون ریال بوده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کردستان به تشکیل پرونده‌های بخش کالا و خدمات در استان اشاره کرد و یادآور شد: در این زمینه نیز ۵۹۰ پرونده تشکیل شد.

رحیمیان اضافه کرد: در بخش کالا و خدمات ارزش پرونده‌های تشکیل شده ۱۷ میلیارد و ۴۷۹ میلیون ریال بودن است.

وی همچنین از تشکیل ۲ پرونده قاچاق به ارزش ۶۱۲ میلیون ۵۶۱ هزار ریال در حوزه آرد و نان در استان خبر داد و گفت: تعزیرات حکومتی دستگاه رسیدگی کننده به تخلفات اقتصادی، و ۱۷ ارگان وظیفه بازرسی، کشف تخلف، تشکیل پرونده و ارسال آن به تعزیرات حکومتی را دارند.

کد مطلب 6278278

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha