۷ بهمن ۱۴۰۳، ۱۱:۰۴

تصادفات رانندگی در خراسان رضوی ۴ کشته و ۶ مصدوم در پی داشت

تصادفات رانندگی در خراسان رضوی ۴ کشته و ۶ مصدوم در پی داشت

مشهد - جانشین رئیس پلیس راه خراسان رضوی گفت: تصادفات رانندگی در جاده‌های استان در شبانه روز گذشته منجر به مرگ چهار نفر و مصدوم شدن ۶ نفر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ محمدرضا کورسی اظهار کرد: تصادفات رانندگی در جاده‌های استان در شبانه روز گذشته، ششم بهمن ماه منجر به مرگ چهار نفر و مصدوم شدن ۶ نفر شد.

جانشین رئیس پلیس راه خراسان رضوی بیان کرد: دیروز در مسیر پلیس راه نیشابور به کاشمر در ورودی شهر عشق آباد یک دستگاه پراید به دلیل انحراف به چپ با یک دستگاه کامیون برخورد کرد و سه نفر سرنشین پراید جان باختند.

وی اضافه کرد: در مسیر روستایی «نامن» در سبزوار نیز یک دستگاه کامیون با انحراف و تغییر مسیر ناگهانی با یک دستگاه وانت پیکان برخورد کرد و سرنشین وانت در این حادثه جان باخت.

کورسی ادامه داد: همچنین روز گذشته ۶ فقره تصادف جرحی با ۶ نفر مصدوم و ۱۴ فقره تصادف خسارتی در جاده‌های استان رخ داده است.

جانشین رئیس پلیس راه خراسان رضوی افزود: همچنین روز گذشته ۳۸۶ دستگاه خودرو و ۱۷ دستگاه موتورسیکلت حادثه ساز در جاده‌های استان توقیف شد.

وی اضافه کرد: ترافیک نیز در ورودی و خروجی‌های مشهد پرحجم و در سایر جاده‌های استان عادی و روان است.

کد خبر 6358655

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha