۲۱ بهمن ۱۴۰۳، ۱۷:۱۵

امدادرسانی نجاتگران هلال‌احمر زنجان به ۴۲۸۱ نفر متأثر از برف و کولاک

امدادرسانی نجاتگران هلال‌احمر زنجان به ۴۲۸۱ نفر متأثر از برف و کولاک

زنجان-مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: امدادگران هلال احمر به ۴۲۸۱ نفر از سرنشینان یک هزارو ۶۴۷ خودرو گرفتار در کولاک جاده‌های این استان در ۷۲ ساعته گذشته امدادرسانی کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حکمت‌الله هاشمی گفت: به دنبال شروع بارش برف و کولاک در ارتفاعات و مناطق صعب العبور استان، نجات گران جمعیت هلال احمر در تمامی محورهای مواصلاتی به سرنشینان خودروهای عبوری از این مسیرها در ۷۲ ساعت گذشته امدادرسانی کردند.

وی خاطرنشان کرد: نجات گران هلال احمر در محورهای مواصلاتی یکهزارو ۶۴۷ خودروی گرفتار در برف و کولاک را رهاسازی و به ۴ هزارو ۲۸۱ نفر از سرنشینان امدادرسانی کردند.

هاشمی‌با بیان اینکه ۳۱۹ نفر از متاثرین به مناطق امن توسط نیروهای هلال‌احمر انتقال داده شدند، افزود: در این عملیات به ۳۱۶ نفر از سرنشینان خودروهای بیان شده اسکان اضطراری داده شد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان گفت: همچنین در این مدت ۱۹۰ نفر از سرنشینان خودروهای گرفتار در برف و کولاک از اقلام غذایی بهره مند شدند.

وی خاطرنشان کرد: ۵۴ تیم عملیاتی اعم از نجات گران هلال‌احمر با به‌کارگیری ۵۴ دستگاه خودروی عملیاتی اقدام به امدادرسانی به مسافرین گرفتار در برف و کولاک کردند.

هاشمی از هموطنان خواست، در صورت گرفتار شدن در سوانح و حوادث برای دریافت خدمات امدادی بدون محدودیت زمانی در هر ساعت از شبانه روز با شماره ۱۱۲ ندای امداد تماس بگیرند.

وی افزود: از شب گذشته تاکنون ۳ مادر باردار گرفتار در مناطق صعب‌العبور به مراکز درمانی منتقل شدند.

اسکان اضطراری ۱۰۰ مسافر در راه مانده به علت برف و یخبندان در امامزاده ابراهیم (ع) زنجان

مدیر اجرایی امامزاده سید ابراهیم ع شهر زنجان نیز گفت: دیشب از ۱۰۰ مسافر در راه مانده به علت مسدود بودن مسیرهای تردد استان در امامزاده پذیرایی کردیم و از مسافران با نوشیدنی‌های گرم و غذا پذیرایی شد و این میهمانان عزیز یک شب مهمان آستان مقدس امامزاده بودند

علی قنبری افزود: هلال احمر و نیروهای انتظامی استان هدایت این مسافران به محل‌های امن مثل امامزادگان را بر عهده داشتند و برنامه ریزی و هماهنگی بر عهده عوامل فرمانداری و راهداری بود که از همه آنها تقدیر و تشکر می‌کنیم.

وی اضافه کرد: امامزادگان مثل همیشه در مواقع مختلف پناهگاه و ملجاء مردم ایران در حوادث تلخ و شیرین هستند و ایرانیان انس و الفتی دیرینه با نوادگان پیامبر گرامی اسلام دارند و خادمین امامزادگان و بقاع متبرکه نیز باید در مواقع لزوم به کمک مردم بشتابند و ما این خدمت را با افتخار انجام می‌دهیم و جزو وظایف خود میدانیم.

مدیر اجرایی این امامزاده خاطر نشان کرد: طی نامه‌های رسمی آمادگی خود را به کلیه ادارات و ارگان‌های ذیربط جهت اسکان اضطراری اعلام کرده ایم، این چهارمین بار در زمستان و پاییز سال‌جاری که با افتخار مسافران را اسکان می‌دهیم و لحظاتی را در خدمت هموطنان عزیز هستیم. ساخت و اداره امامزادگان با نذورات مردمی است و این حوادث موقع جبران خدمات مردم به امامزادگان است.

کد خبر 6373831

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha