پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۴ بهمن ۱۴۰۳، ۱۷:۰۳

توسعه پایدار برنامه اولویت دار استان مرکزی است

توسعه پایدار برنامه اولویت دار استان مرکزی است

اراک - استاندار مرکزی توسعه پایدار را برنامه اولویت‌دار این استان دانست و گفت: توسعه صنعتی راهگشای حل مشکلات محیط زیستی است.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی زندیه وکیلی بعدازظهر چهارشنبه در نشست تحقق جهش تولید استان مرکزی اظهار کرد: رفع دغدغه و تأمین نیازهای مردم با محوریت شعار دولت وفاق ملی مورد توجه ویژه است.

استاندار مرکزی گفت: استان مرکزی دارای ظرفیت‌های بسیار بالایی است اما با چالش‌هایی از جمله بیکاری و مشکلات اشتغال تحصیل‌کردگان مواجه است که باید تدابیر ویژه ای در راستای رفع این مشکل اندیشیده شود.

زندیه وکیلی یکی از راهکارهای حل این مشکلات را، افزایش زنجیره تولید و ارزش افزوده در استان مرکزی دانست و افزود: این استان در زمینه تولید آلومینیوم پیشرفت‌هایی داشته، اما پالایشگاه تاکنون نتوانسته به این دستاورد دست یابد.

وی اضافه کرد: توسعه زنجیره تولید صنایع در استان باید در اولویت قرار گیرد تا این منطقه از موقعیت ممتاز خود بهره‌برداری بهتری داشته باشد.

استاندار مرکزی همچنین به وجود نیروی انسانی فرهیخته و نخبه در استان مرکزی اشاره کرد و گفت: ۲۵ درصد مفاخر کشور برخاسته از استان مرکزی هستند و این خطه در حوزه‌های نفت، گاز، انرژی و صنایع ریلی توانمندی‌های زیادی دارد و باید در راستای تقویت این زنجیره‌ها گام‌های مؤثری برداشته شود.

زندیه وکیلی، توسعه پایدار را برنامه اولویت‌دار این استان دانست و افزود: تحقیق و توسعه می‌تواند به تحقق این امر کمک کند چرا که نیروی انسانی عامل اصلی در توسعه صنایع و نیروگاه‌های کشور است.

استاندار مرکزی همچنین با اشاره به خسارات محیط زیستی گفت: باید در طرح‌های توسعه‌ای الزامات زیست‌محیطی رعایت شود در غیر این صورت آن صنعت با شکست مواجه می‌شود.

وی افزود: ایستگاه سنجش آلودگی هوا در شازند گاهی از مدار خارج می‌شود و این امر نیازمند به‌روزرسانی و رفع ایرادات است تا بتوان از آن اطلاعات دقیق‌تری به دست آورد.

وی تاکید کرد: با توجه به شرایط ناترازی انرژی در کشور، مجبور به مازوت سوزی در نیروگاه شازند شدیم و در سال جاری، برای نخستین بار از مازوت کم سولفور در نیروگاه شازند بهره گیری شد و این برنامه در سال‌های آینده تداوم دارد.

کد خبر 6377153

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha