۲ اسفند ۱۳۸۶، ۱۱:۰۵

گرایش به تحقیق جهت دستیابی به فناوری نوین یک ضرورت ملی است

بیرجند - خبرگزاری مهر: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی گفت: گرایش به تحقیق و روی آوردن به امور پژوهشی و ژرف نگری در این عرصه جهت دستیابی به فناوری نوین یک ضرورت ملی است.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، حسین افضلیان، صبح امروز در سومین همایش معرفی پژوهشگران برتر خراسان جنوبی و نکوداشت مقام ادبی و خدمات فرهنگی دکتر محمود رفیعی و دکتر محمدرضا راشد محصل افزود: برخورداری از شیوه های جدید علمی و ایجاد مراکز تحقیق و باور کردن پژوهشگران این مرز و بوم به عنوان پیشگامان جبهه ی آبادانی و رشد و تعالی مملکت گامی است که فراروی متولیان امر پژوهش قرار می گیرد.

وی خاطرنشان کرد: پژوهش بستر مناسبی است که در صورت نگرش واقع بینانه به آن، منجر به خودباوری علمی می شود.

افضلیان بیان داشت: ملت کهن و با استعداد ایران همواره موفقیت های علمی گذشته خود را مدیون توجه به امر دانش و پژوهش دانسته و غفلت از آن را در این مقطع از زمان موجب وارد آمدن زیانهای جبران ناپذیر می داند.

وی عنوان کرد: از آن جا که رشد و پیشرفت مادی و معنوی کشور در گرو برنامه ریزی بلند مدت و واقع بینانه به امر پژوهش است برهمین اساس نظام مدیریتی امروز نیاز به حمایت از پژوهش و پژوهشگران دارد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه قرن حاضر عصر شفافیت و شعور است، یادآور شد: با گذشت زمان، مکاتب شرق و غرب جایگاه خود را از دست داده و اسلام جایگزین آن شده است.

وی با اشاره به شخصیت فرهنگی دکتر راشد محصل و دکتر رفیعی اظهار داشت: در آثار منتشر شده از این دو فرهیخته به هیچ عنوان رگه ای از فرهنگ بیگانه یافت نمی شود که این امر گواهی صادق بر تدین این دو شخصیت است.

افضلیان از برگزاری مراسم نکوداشت مقام ادبی پروفسور کاظم معتمد نژاد سال آینده در روز خبرنگار خبر داد.

کد خبر 642824

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha