۲۹ خرداد ۱۴۰۴، ۱۵:۲۶

در قالب پویش مردمی "با هم برای ایران"؛

سوخت در جایگاه CNG بلوارالرضا راوندی کاشان رایگان عرضه می‌شود

سوخت در جایگاه CNG بلوارالرضا راوندی کاشان رایگان عرضه می‌شود

کاشان- مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کاشان از عرضه رایگان سوخت در جایگاه CNG این سازمان واقع در بلوار ابوالرضا راوندی به مدت دو هفته خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید مصطفی محتشمیان ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران از عرضه رایگان سوخت در جایگاه CNG این سازمان واقع در بلوار ابوالرضا راوندی(میدان راوند به طرف طاهرآباد) برای ترویج پویش مردمی «با هم برای ایران» در شرایط حساس کنونی خبر داد و اظهار کرد: این اقدام تا دو هفته ادامه می‌یابد.

وی با اشاره به حملات ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران و شرایط حساس و خاص کشور بیان کرد: به منظور تقویت روحیه همدلی و همراهی با مردم عزیز و همچنین میزبانی شایسته‌تر از میهمانان گرامی دارالمومنین در این روزها، سوخت در جایگاه CNG سازمان آتش نشانی شهرداری کاشان تا اطلاع ثانوی به صورت رایگان عرضه می‌شود.

محتشمیان به پویش مردمی «با هم برای ایران» و نقش آفرینی ارزشمند و بی نظیر مردم در این پویش عنوان کرد: با ایفای نقش سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی و تعامل ارزنده بهره بردار بخش خصوصی جایگاه و همچنین نگاه ویژه شهردار کاشان و همکاری شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی این اقدام صورت می‌گیرد.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کاشان، تأکید کرد: این تصمیم، گامی کوچک در مسیر خدمت‌رسانی و حمایت از مردم شریف ایران در روزهای سخت و همچنین پیوستن به عزمی ملی و موج مردمی ارزشمند است.

محتشمیان تصریح کرد: با این اقدام علاوه بر کاهش مراجعات در سایر جایگاه‌ها، می‌توان شاهد رفاه حال شهروندان و همچنین مدیریت عرضه و تقاضا بود.

وی از سایر اصناف، کسبه، تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی دعوت کرد تا با پیوستن به این پویش، در مسیر همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی گام بردارند.

کد خبر 6504869

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha