مشاور مدير عامل بانك صنعت و معدن در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي مهر حضور شركت هاي خدمات بانكي، مديريتي و مالي در كنار شركت هاي مهندسي مشاور براي اطمينان از سلامت تخصيص و بكارگيري تسهيلات اعطايي بانك ضروري خواند.
نادر پندي افزود: شركت هاي خدمات بانكي از ابتداي ارايه گزارش توجيه فني - اقتصادي تا مرحله بهره برداري مجري طرح را همراهي خواهند كرد و در مرحله بهره برداري شركت هاي خدمات مديريت براي ايجاد تمركز و هماهنگي توليد و پيشگيري از مواجه شدن با مشكل در ادامه فعاليت وارد عمل خواهند شد.
وي افزود: از آنجا كه سرمايه گذار عمده در اجراي طرح ها را اغلب بانك ها با حدود 70 درصد آورده تشكيل مي دهند، كاهش خطر پذيري سرمايه و اطمينان از بازگشت سرمايه اهميت بالايي دارد از اين حضور اين شركت هاي مشاور مي تواند كاهش دغدغه بانك ها براي وصول مطالبات را در پي داشته باشد.
پندي وجود طرح هاي نيمه تمام عمراني را چالشي پيش روي كشور عنوان كرد و افزود: در اين راستا بايد روش ها و راهكارهاي اجرايي اعمال شود به طوريكه طرح هاي داراي توجيه فني و اقتصادي كه مي تواند نقش بالايي را در ايجاد فرصت هاي جديد شغلي و افزايش توليد در كشور داشته باشد، شرايط اتمام و نظارت بهينه بر نحوه تخصيص منابع ، اجرا و عملكرد آن فراهم شود.
وي بر اجراي طرح و اتمام آن بر اساس زمانبندي پيش بيني شده را مورد تاكيد قرار داد و گفت: از آنجا كه اغلب طرح ها مشمول مرور زمان مي شوند و در صورت تمام نشدن طرح در زمان مقرر، توجيه فني پيش بيني شده را نخواهند داشت از اين رو تحقق نظارتي متناسب با اين هدف براي كاهش خطر پذيري سرمايه بانك ها ضروري است.
مشاور مدير عامل بانك صنعت و معدن در گفت و گو با مهر:
تحقق اجراي طرح طبق زمانبندي براي كاهش خطر پذيري بانكها الزامي است
بهبود نظارت بر عملكرد و نحوه تخصيص منابع از سوي بانك ها در راستاي كاهش خطر پذيري سرمايه با حضور شركت هاي خدمات بانكي، مديريتي و مالي فراهم مي شود.
کد خبر 65431


نظر شما