بهار اصولگرایی با خدمت به مردم خزان نمی شود

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با تبریک سال نو به منتخبان مجلس هشتم گفت: بهار اصولگرایی با خدمت به مردم هرگز خزان نمی شود.

به گزارش خبرگزاری مهر محمد نبی حبیبی که در پایان نشست دبیران این حزب سخن می گفت اظهار داشت : خداوند بزرگ را شاکریم که به ملت ما توفیق داد با هوشمندی در برابر ترفندهای شیطانی آمریکا بایستند و مجلسی آگاه، متدین و دردشناس مردمی را با رای آگاهانه خود برای چهار سال سرنوشت ساز در آینده سامان دهند.

وی افزود:  حزب موتلفه اسلامی این پیروزی بزرگ را به ساحت مقدس امام زمان (عج) و نایب بر حقش مقام معظم رهبری و ملت بزرگوار ایران تبریک می گوید و امیدوار است مجلس هشتم پایه و اساس اتحاد ملی و انسجام اسلامی را در سال آینده محکم تر و با صلابت تر کند.

حبیبی با اشاره به اینکه انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی با رقابت بسیار جدی و آزادی کامل برگزار شد تصریح کرد : ملت ما در 30 سال گذشته 30 بار به پای صندوقهای رای آمده و مهر تایید بر مشروعیت و مردمی بودن نظام زده است.

وی افزود : نظام مردمسالاری دینی بر اساس صدها میلیون رایی که مردم به صندوقها ریخته اند یک تجربه بی بدیل بشری است که می تواند الگوی جهانیان باشد .

دبیر کل حزب موتلفه به ماموریت اصولگرایان در مجلس هشتم اشاره کرد وافزود : اصولگرایان در ایام تبلیغات انتخاباتی یک برنامه مدون را برای پاسخ به مطالبات مردم ارائه دادند. ما فکر می کنیم علت اصلی رویکرد مردم به جبهه متحد اصولگرایی و دادن رای اعتماد افتخار آمیز به آنها این بود که به این برنامه ها اعتماد کردند و از آن بالاتر توانایی ا صولگرایان را در عملیاتی کردن آن باور کردند.

حبیبی در پاسخ به سئوالی در خصوص واکنش سخنگوی کاخ سفید در برابر رای مردم ایران در انتخابات مجلس هشتم اظهار داشت : دولت آمریکا هیچ وقت از مردمسالاری در ایران رضایت نداشته است و رای مردم را در صورتی قبول دارد که در تایید سیاستهای تجاوزکارانه خودش در منطقه باشد.

وی  افزود : واکنش کسینجر حاصل همین آرای بالا و رای به اصولگرایان بود. وی به مقامات آمریکایی توصیه می کند که گفتگو با تهران را هر چه زودتر آغاز کند و این نشان می دهد که آنها به ما نیاز دارند و ما هیچ نیاز به آنها نداریم .

حبیبی  با اشاره به مواضع قاطع رئیس جمهور در سازمان کنفرانس اسلامی گفت : سازمان کنفرانس اسلامی باید شجاعانه به چالشهای پیش روی در جهان اسلام ورود پیدا کند و در حل و فصل آنها بدون دخالت قدرتهای سلطه گر با تکیه به ظرفیتهایی که دارد اقدام کند.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی  تاکید کرد : با بازخوانی منشور اولیه سازمان باید به حل مشکلات جانکاه در پیکره ا سلام بویژه در فلسطین اشغالی ، افغانستان و عراق اقدام کرد.

کد خبر 656072

شهر خبر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha