۲۰ دی ۱۴۰۴، ۲۲:۴۳

جزییات شهادت ۲ نیروی فراجا به روایت رئیس کل دادگستری قم

جزییات شهادت ۲ نیروی فراجا به روایت رئیس کل دادگستری قم

قم- رئیس کل دادگستری قم گفت: شهیدان اسدی و قاسمی با حضور در بین اغتشاشگران در حال تبیین تفاوت اعتراض با آشوب بودند که مورد حمله قرار گرفتند و با بیش از ۴۰ ضربه چاقو به شهادت رسیدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین سید کاظم موسوی اظهار کرد: حسب دستور رئیس قوه قضائیه مبنی بر برخورد قانونی و قاطع با عناصر اغتشاشگر، دادگستری استان قم با افرادی که آسایش و امنیت مردم را سلب کرده و موجب داغدار شدن تعدادی از خانواده‌ها شده‌اند با قاطعیت برخورد می‌کند، اغتشاشگران و آشوب‌طلبان باید سریعاً نتیجه اقدامات خرابکارانه خود را مشاهده کنند.

وی با اشاره به اینکه اقدامات بسیاری برای برخورد با عناصر اغتشاشگر در استان انجام شده است، افزود: طبق فرمایشات رئیس قوه قضائیه، با توجه به دندان تیز کردن دشمنان خارجی نسبت به وقایع ایران مجازات آشوبگران در این دوره قاطع، حداکثری و بدون هیچ‌گونه ارفاق قانونی مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.

رئیس کل دادگستری استان قم گفت: در همین راستا در دادسرای قم، دادگاه انقلاب، دادگاه کیفری ۲ و دادگاه تجدید نظر شعب ویژه تعیین کرده و قاطع‌ترین قضات استان را نیز برای این شعب انتخاب کرده‌ایم تا در اسرع وقت به پرونده‌های عوامل اغتشاشگر رسیدگی کنند.

موسوی بیان کرد: تحقیقات بسیاری از عوامل اغتشاشگری که دستگیر شده‌اند در مراحل پایانی قرار دارد و طی هفته آینده بخشی از این پرونده‌ها به محاکم ارسال می‌شود.

وی ادامه داد: شهید اسدی و قاسمی ۲ نفر از پرسنل نیروی انتظامی توسط اغتشاشگران در سطح استان به شهادت رسیدند و این دو شهید با حضور در جمعیت اغتشاشگران و آشوبگران در حال تبیین تفاوت اعتراض با آشوب بودند که مورد حمله اغتشاشگران قرار گرفتند و با بیش از ۴۰ ضربه چاقو به شهادت رسیدند و امروز مراسم تشییع جنازه پرشور و کم نظیری برای این دو شهید در استان برگزار شد.

رئیس کل دادگستری استان قم گفت: به همکاران تاکید کرده‌ایم برای افرادی که حامل سلاح بوده‌اند حتماً اتهام محاربه تفهیم کنند.

وی افزود: دستگاه قضائی استان به خانواده‌ها هشدار داده است که از فرزندان خود مراقبت کنند زیرا در صورتی که خسارتی به اموال دولتی و عمومی وارد کنند باید حتماً جبران کنند و اگر کسی دستگیر شد با توجه به این تذکرات به هیچ عنوان ارفاقی در نظر نخواهیم گرفت و خبری از آزادی نیست.

موسوی بیان کرد: در جریان اغتشاشات اخیر با مراقبت میدانی همکاران قضائی و امنیتی در استان قم خسارت قابل توجهی رخ نداد البته به بخشی از اماکن عمومی و خصوصی مردم خساراتی وارد شده است که عده‌ای در این خصوص شناسایی شدند و باید این خسارات را جبران کنند. شب گذشته در استان قم شب آرامی داشتیم و هیچ خسارتی به اموال وارد نشد.

رئیس کل دادگستری استان قم گفت: امروز مردم استان با حضور گسترده و پرشور در راهپیمایی اقدامات اغتشاشگران را محکوم کردند و خواستار این بودند که قوه قضائیه در اسرع وقت این افراد را به سزای اعمالشان برساند. دستگاه قضائی استان قم نیز آمادگی خود را اعلام کرده است و به زودی این عوامل اغتشاشگران و آشوبگران به مجازات‌های قانونی خواهند رسید.

کد خبر 6718719

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha