۲۷ دی ۱۴۰۴، ۱۰:۰۱

ثبت نام ۳۰۱ متقاضی برای انتخابات شورای شهر در خراسان جنوبی

ثبت نام  ۳۰۱ متقاضی برای انتخابات شورای شهر در خراسان جنوبی

بیرجند- رئیس ستاد انتخابات خراسان جنوبی از ثبت نام ۳۰۱ متقاضی برای شرکت در انتخابات شوراهای اسلامی شهر تا پایان روز گذشته در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین شرافتی راد صبح شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری انتخابات شوراهای شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت ماه سال آینده اعلام کرد: با توجه به اینکه در روز پایانی ثبت نام متقاضیان در انتخابات شورای شهر هستیم تا روز گذشته که روز ششم ثبت نام بود ۳۰۱ نفر در ۳۱ شهر خراسان جنوبی ثبت نام کردند.

وی ادامه داد: از مجموع ۳۰۱ نفر ثبت‌نام‌کننده، ۲۵۷ نفر مرد و ۴۴ نفر زن هستند. این رقم نشان می‌دهد که ۱۴ درصد از داوطلبان زن و ۸۶ درصد مرد هستند.

وی با بیان اینکه در استان خراسان جنوبی نیاز به ۱۵۹ کرسی در شوراهای اسلامی شهرها وجود دارد، اظهار داشت: هرچقدر مشارکت داوطلبان بیشتر باشد، نشان‌دهنده حمایت و شرکت بیشتر مردم از انتخابات هفتمین دوره شوراهای اسلامی است. این امر برای توسعه شهرها و روستاهای استان بسیار ارزشمند است.

شرافتی راد با تأکید بر اهمیت مشارکت مردم در انتخابات، گفت: خراسان جنوبی همواره از ابتدای انقلاب تا کنون در مشارکت مردمی از جزء استان‌های برتر بوده است. این امر در رویدادهای مختلفی مانند راهپیمایی ۲۲ دی ماه جاری نیز به وضوح نمایان شد. مردم این استان همواره در پیشگامی بوده‌اند و در این انتخابات نیز امیدواریم این سنت ادامه یابد.

معاون استاندار خراسان جنوبی افزود: آن‌هایی که در دل گروه انقلاب دارند، توانمند و دارای مدرک هستند، باید برای توسعه شهرشان در این روز پایانی پا به میدان بگذارند.

وی ادامه داد: حضور در شوراهای اسلامی شهر، فرصتی است برای ایجاد تغییرات مثبت و ارتقای کیفیت زندگی در شهرهای خود. امیدواریم تا روز پایانی، داوطلبان بیشتری برای حضور در شوراهای اسلامی شهرهای خود شرکت کنند.

کد خبر 6723138

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha